/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bérelhető a Jaguar legvadabb modellje

2018. január 13. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Napi 76 ezer forintért kipróbálhatjuk, milyen érzés 3,5 másodperc alatt százzal száguldani egy ötvenmilliós brit sportkocsival. Az Enterprise autókölcsönzőnél Amerikában mostantól lehetőség van az 575 lóerős V8-as szörny kipróbálására.

Persze, tudjuk, hogy közel a magyar minimálbérrel megegyező összegről beszélünk, ráadásul csak egy napi élvezetért, de az Enterprise 299 dolláros, azaz mintegy 76 ezer forintos napidíjon kínálja a Jaguar 575 lóerős F-Type SVR sportautóját.

Ez csekély összeg ahhoz képest, hogy itthon 48 millió forintért lehet hazavinni a brit márka eddigi legkeményebb modelljét, így biztos lesznek, akik örömmel ruháznak be az adrenalinnövelő autózásra akár több nap erejéig.

Hogy miről is van szó? Egy olyan 5.0 literes kompresszoros V8-assal szerelt kupéról, amely 3,5 másodperc alatt gyorsul százra, 320 km/óra a végsebessége és nem csak kinézetével, de hangjával is képes hódítani.

Az autókölcsönző egyelőre Amerikában 15 helyen kínálja bérletre az SVR-t, melyek között megtalálható Las Vegas, Washington, Chicago, Los Angeles, Atlanta és egyéb nagyvárosok. Ezzel a szóban forgó Jaguar olyan sportmodellek mellett vált elérhetővé, mint a Porsche 911, a Lamborghini Huracán, a Ferrari California vagy a Maserati GranTurismo. A kölcsönző 2006-os alapítása óta egyébként folyamatosan növeli flottájának méretét és az irodák számát is, ezek szerint működik a képlet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/