/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bérelhető Monacóban a Lambo Aventador SV – videóval

2015. október 26. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Mit tegyen az ember, ha nincs annyi pénze, hogy vegyen egy méregdrága sportautót – vagy egyszerűen csak kíváncsi, mit tud egy ilyen betontorpedó? Kölcsönözzön! Monacóban például a legújabb Aventador SV-t is el lehet vinni bérbe.

Valaki felfigyelt egy ritka Lamborghinire Monte Carlo utcáin.

Az Aventador SV-t alig pár hónapja, a márciusi Genfi Autószalonon leplezték le az olaszok, ráadásul csupán 600 darabos limitált szériában volt elérhető, mindezek ellenére a helyi luxuskölcsönzőből már bárki elviheti néhány körre az átszámítva több mint százmillió forintos ritkaságot.

Az AAA Luxury & Sport Car Rental autókölcsönző kínálatában persze nem ez az egyetlen érdekes modell. Például két darab ugyancsak korlátozott darabszámban gyártott Pirelli Edition, valamint egy Anniversario Roadster is elérhető – csak hogy maradjunk az Aventadornál.

Arról sajnos nincs infó, hogy az SV-t mennyiért lehet elvinni egy napra, de a Pirelli Editiont 4000 eurós (nagyjából 1,25 millió forintos) napi áron lehet kibérelni, ami gyakorlatilag egy egészen jó használtautó árának felel meg idehaza.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/