/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Beszakadt a Balaton jege két terepjáró alatt

2012. február 07. 19:55   |   Autoblog
címkék:  

Február 6-án, azaz tegnap este a balatonakarattyai strandnál beszakadt a Balaton jege két 3 tonnás Hummer H2 típusú terepjáró alatt. Azt nem tudni, hogy a két kocsi miért merészkedett a 10 centiméter vastag jégre, mindenesetre az beszakadt alattuk, és a járművek 80-100 centiméteres vízbe merültek. A kocsikat azóta a partra húzták, a sofőrök ellen pedig szabálysértési eljárást indítottak.

A két Hummer terepjáróval este 8 óra körül hajtottak rá a jégre. Mindkét kocsit egy 40 év körüli férfi vezette, s a két autóban összesen öten ültek. A parttól 30 méterre aztán a 10-15 centiméteres jég nem bírta a nyomást, beszakadt, s a járművek 80-100 centiméteres vízbe merültek. Mindenkinek sikerült a partra evickélni, és a kocsikat is sikerült kihúzni. Az autókat vezető két ember ellen a jégen tartózkodás szabályainak megszegése miatt szabálysértési eljárás indul.

Fel nem foghatom, hogy hogyan juthatott eszébe felnőtt férfiaknak sötétben a Balaton jegére hajtani, mégpedig két darab 3 tonnás autóval. De most komolyan, milyen meggondolásból? Most az egész ország rajtuk röhög.

Fotó: MTI, Nagy Lajos

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/