/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW 1-es sorozat gyári tuninggal

2019. június 03. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Az 1-es BMW harmadik nemzedéke már szériaállapotában is kiemelkedően sportos vezetési élményt nyújt, amely azonban még tovább fokozható a piaci premierrel párhuzamosan megjelenő BMW M Performance alkatrészekkel.

A kiegészítő opciók mindegyike tökéletesen harmonizál egymással és az új BMW 1-es sorozat kialakításával, a bajor prémiummárkától megszokott módon. Az újdonság sportos kiállásán túl az alkatrészek funkcionális szerepet is betöltenek, a könnyűszerkezetes járműépítés és az aerodinamika szempontjából egyaránt. Mindez nem utolsósorban a BMW M Performance alkatrészeket is fejlesztő BMW M GmbH átfogó motorsport-tapasztalatának köszönhető.

Az új BMW 1-es sorozat sportos megjelenését és látványos vonalvezetését számos új, szénszál-mintázatú és magasfényű fekete árnyalatú, könnyűszerkezetes alkatrész nyomatékosítja. A BMW M Performance első koptató, a hátsó légterelő szárny és az első lökhárító magasfényű feketére fényezett légterelő lapjai ráadásul az kocsi légellenállását, ezáltal pedig menetdinamikai képességét is optimalizálják. Ugyanez igaz a magasfényű fekete küszöbtoldatokra és a szénszálból készült diffúzorra is.

Az M Performance alkatrészeket kifejezetten az újdonsághoz fejlesztették ki és szélcsatornában tökéletesítették. A rendkívül magas minőségű, szénszálból készült kiegészítőket egytől egyig kézzel készítették el, majd tökéletes felületkezeléssel és magasfényű polírral látták el. Ilyenek a BMW M Performance külső visszapillantó-házak is. A BMW M Performance alkatrészek palettáján az utólagosan felszerelhető, újratervezett BMW M hűtőrács is megtalálható, sportos háló-motívummal. A modell oldalára emellett Frozen Black dekorcsík helyezhető fel.

A BMW 1-es sorozat 18” méretű BMW M Performance sport fékrendszerrel is felszerelhető, amely még a legextrémebb körülmények közepette is erőteljesebb lassulást és jobb hőálló tulajdonságot garantál. A BMW M Performance sport fékrendszer belső szellőzésű, könnyűszerkezetes kialakítású, lyuggatott első féktárcsákkal és négydugattyús első féknyergekkel kecsegtet, amelyekhez a hátsó tengelyen ugyancsak könnyűszerkezetes kialakítású féktárcsák és egydugattyús úszónyergek társulnak.

A BMW M Performance alkatrészek portfóliója a sport fékrendszer elé Y küllődizájnú, 554M kódjelű, 18” méretű, Jet Black színű kovácsolt BMW M Performance könnyűfém keréktárcsákat kínál. A 711M kódjelű, Y küllődizájnú, Ferric Grey árnyalatú könnyűfém keréktárcsák szintén 18” méretben rendelhetők meg az új 1-es BMW alá. Ez utóbbi téli felni nem csupán a BMW M Performance sport fékrendszerrel, de a hóláncokkal is kompatibilis. A portfólión továbbá a 19” méretű BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa is megtalálható, 555M kódjellel, duplaküllő-dizájnnal és kéttónusú fényezéssel, nyári kivitelben.

Az új BMW 1-es sorozat első ajtajaiba épített LED-technológiás kivetítők az ajtók kinyitásakor üdvözlik az ügyfeleket. A technológia háromféle motívumot képes az autó melletti aszfaltrészre vetíteni: az „M Performance” feliratot és a BMW M divízió logóját az autó tulajdonosa által megtervezett, egyedi grafikák egészíthetik ki.

A sportos hangulat az utastérbe is megrendelhető. Az Alcantara markolattal ellátott BMW M Performance sportkormány például hamisítatlan motorsport-élményt garantál. A sportkormány ezüstszürke keresztvarrást és vörös „12-órás” jelzést is kapott, sőt mi több, Alcantarával vagy bőrrel ellátott, szénszálból készült BMW M Performance kormánybetéttel is kiegészíthető. A Steptronic sport automataváltóval felszerelt modellek esetében a sportkormány mögé szénszálból készült BMW M Performance váltófülek is elérhetők.

A BMW M Performance alkatrészekkel felszerelt új 1-es BMW-k utasterébe prémium minőségű bársony-velúr szőnyegek is választhatók, „M Performance” felirattal, kontraszt-varrással öltött, bőrhatású szegélyezéssel, valamint a BMW M divízió kék, világoskék és piros trikolor-jelzésével.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/