/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW Group Gyár Debrecen virágkocsija is bemutatkozik

2023. augusztus 20. 13:01   |   Autoblog
címkék:  

Debrecen városának elkötelezett, megbízható és a tradíciókat tisztelő partnereként a BMW Group Gyár Debrecen saját virágkocsival és karrierszigettel készül az idei Virágkarneválra.

A Debrecenben jövőt építő BMW Group Gyár Debrecen csapata számára fontos, hogy rendre képviseltesse magát azokon a hagyományokon alapuló programokon, amelyek a város identitásának szerves részét képzik, mindig törekedve arra, hogy kifejezésre juttassák az általuk képviselt értékeket és bemutassák a vállalat által kínált lehetőségeket. Legutóbb a Campus Fesztiválon találkozhattak a debreceniek a BMW csapatával egy lenyűgöző, a fenntarthatóság jegyében épült színpadnál és egy különleges standnál, ahol egyebek mellett megtekinthették – hazánkban először – a BMW 2040-re előirányzott kompakt modellcsaládját előrevetítő tanulmányautóját, a körforgásos gazdaság alapelveit éltető BMW i Vision Circular modellt is.

Magyarország egyik legnagyobb szabású kulturális eseményének idején, augusztus 20-án és az azt megelőző napokban városszerte izgalmas programok várják a több mint félévszázados múltat maga mögött tudó Debreceni Virágkarnevál vendégeit. Az egész Európában egyedülálló karneválon idén a városban üzemet építő BMW Group helyi képviselete is részt vesz, nem is akármilyen módon: a BMW Group Gyár Debrecen a fenntarthatóság jegyében és a márkára jellemző prémium szemlélettel megalkotott virágkocsival készül a karneváli felvonulásra, és a Dósa nádor téri helyszínen karrierszigetet épít fel.

A BMW Group Gyár Debrecen virágkocsija egy kifejezetten modern szemléletű alkotás, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem összehozza és inspirálja az embereket. A virágkocsira az érdeklődőknek lehetőségük lesz felmenni és onnan fotókat készíteni. A fenntarthatóságot és környezettudatosságot hangsúlyozva az alkotás túlnyomó részt élő növények felhasználásával született meg több mint ezer darab mini hortenziabokor felhasználásával. A hortenziákat a karnevált követően Debrecen oktatási és szociális intézményeiben, valamint a gyár területén ültetik el, mert a vállalat küldetésének érzi, hogy felhívja a figyelmet a fenntartható gondolkodásra. Hisznek abban, hogy ez a jövő, és ennek tudatosítását nem lehet elég korán kezdeni.

Az egyedi virágkocsi az augusztus 20-ai karneváli felvonuláson debütál a nagyközönség előtt és látható lesz aznap délután kiállítva Debrecen belvárosában is, a Dósa nádor téren.

A vállalat a Debreceni Szakképzési Centrum (DSzC) és a Debreceni Egyetem közreműködésével a Dósa nádor téren BMW iFACTORY karrierszigetet alakít ki, ahol a BMW következő generációs, úgynevezett NEUE KLASSE modelljeit 2025-től gyártó cégkarrierlehetőségeivel ismerkedhetnek meg a ma és a jövő munkavállalói. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek továbbá a BMW Group Gyár Debrecen és a DSzC közös, idén szeptemberben induló képzési programjába is.

Debrecenben a BMW Group egy teljes értékű autógyárat épít fel, présüzemmel, karosszériaépítő részleggel, fényezőműhellyel és összeszerelő csarnokkal, valamint az elektromos hajtáshoz szükséges akkumulátorcellák összeszerelését házon belül lehetővé tevő, egyedi akkumulátor-összeszerelő üzemmel. A Debrecen északnyugati térségében, több mint 400 hektárnyi területen elterülő üzem a vállalatcsoport első olyan egysége, amelyet már a tervezés első fázisától teljes egészében az iFACTORY koncepció mentén fejlesztettek, a hatékony, környezetbarát és digitalizált gyártás jegyében. A BMW Group Gyár Debrecen 2025-ben kezdi meg a termelést, több mint 1500 munkavállalóval, egyben ekkor gördül le a gyártósorról a Debrecenben debütáló, tisztán elektromos meghajtású NEUE KLASSE első modellje is.

Forrás: BMW Group PressClub Magyarország


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/