/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW M Performance kiegészítők a 4-es sorozathoz

2013. augusztus 14. 21:20   |   Autoblog
címkék:  

Széles körű versenysport know-how alapján, tökéletesen a megfelelő modellre szabva, s az egyéni igények szerint kombinálható összeállításokban vált ismertté a BMW M Performance kiegészítők programja, amely most a BMW 4-es sorozat utólagosan beépíthető opcióival gazdagodott.

A modell-specifikus BMW M Performance kiegészítők emellett a BMW M, illetve az 1-es, 3-as, 5-ös és a BMW 6-os sorozat tagjai számára is elérhetők. A hajtásrendszer, a futómű, az aerodinamika és a „vezetőfülke” a BMW M GmbH szakembereivel szoros együttműködésben készült, utólagosan beépíthető komponensei jól érzékelhető pluszt kínálnak a menetdinamikai képességek terén, az adott modellek külső megjelenésén és utasterében is határozottan kiemelve sportos karakterüket.

A BMW M Performance kiegészítők révén 2014 elejétől újabb lehetőségek kínálkoznak a Coupé modellek sportos karakterének kiemelésére, s a vezetés még intenzívebb élményére. A BMW 420d (+16 LE, +40 Nm), a BMW 430d (+27 LE, +40 Nm) és a BMW 435i (+34 LE, +50 Nm) modellekhez kínált BMW M Performance Power Kit a fogyasztás és károsanyag-kibocsátás kárára kötött kompromisszumok nélkül kínál érzékelhető teljesítménynövekedést és jobb menetteljesítményeket. A BMW 428i és a BMW 435i számára egy BMW M Performance sportkipufogó is szerepel a kínálatban, BMW M Performance végcsövekkel, krómozott, illetve a BMW 435i esetében szénszál-erősítésű műanyag kivitelben is.

A 4-es kupéhoz ezen kívül rendelhető önzáró differenciálmű, kimondottan sportos hangolású M Performance futómű, vörösre, sárgára vagy narancsszínűre fényezett féknyergekkel szerelt M Performance fékberendezés, valamint különböző M Performance könnyűfém keréktárcsák. A csökkentett tömegű, 20 colos kovácsolt alumínium keréktárcsák kétféle dizájnnal, illetve a jellegzetes Ferric-szürke kéttónusú színvilággal, külső felületükön polírozott küllőkkel állnak rendelkezésre. Szintén újdonságnak számítanak a BMW M Performance palettáján a 18 colos komplett téli kerekek.

A BMW M Performance komponenseivel tovább erősíthető a BMW 4-es sorozat dinamikus kisugárzása. A Coupé sportos fellépését és aerodinamikai tulajdonságait a „BMW-vesék” fekete rácsozata, a hátsó lökhárító diffúzorbetétje, a küszöbök „BMW M Performance” feliratú fóliázása, a BMW M Performance oldalcsíkok, valamint az egyaránt szénszál-erősítésű műanyagból készült első splitter-elemek, külső tükörházak és hátsó légterelő fejlesztik hatékonyan tovább. A vezetőfülke versenysportos hangulatáról a BMW M Performance sportkormány vörös középállás-jelzése, a „12-órás” pozíciójú Race Display, illetve az Alcantara betéttel kiegészített, szénszál-erősítésű műanyag váltókargomb és kézifékmarkolat gondoskodik. Az automata sebességváltó karja szintén rendelhető szénszál-erősítésű műanyag felülettel. A BMW 4-es sorozat számára összeállított kínálatban szénszálas műanyag és Alcantara díszlécek, nemesacél pedálok, hasonló kivitelű lábtámasz és BMW M Performance szőnyegek is szerepelnek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/