/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW M Performance kiegészítők az 5-ös sorozathoz

2020. augusztus 05. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW 5-ös sorozat, a BMW M5 és a BMW M5 Competition piaci bevezetésével párhuzamosan a bajor prémiumgyártó az újdonságokhoz elérhető BMW M Performance alkatrészeket is bemutatja. Az utólagosan felszerelhető, illetve beépíthető kiegészítők nem csupán az újdonságok sportos kisugárzását, de még a BMW M5 és a BMW M5 Competition menetdinamikáját és páratlanul sportos karakterét is tovább fokozzák.

A végtelenül széles termékpaletta mindegyik eleme tökéletesen illeszkedik a modellek típus-specifikus vonásaihoz, a sportos megjelenés mellett ráadásul a könnyűszerkezetes járműépítés alapelveit és a modellek kiváló légellenállási mutatóit is javítják. A legtöbb BMW M Performance alkatrész már az új BMW 5-ös sorozat piaci bevezetésétől kezdve elérhetővé válik a bajor prémiummárka ügyfelei számára.

A szénszálból készült, prémium minőségű BMW M Performance karosszéria-kiegészítők a hétköznapok útjain is szemmel láthatóvá teszik az 5-ös BMW motorsportos génjeit. Az első lökhárító kiváló minőségű M Performance toldata és a kétoldali M Performance koptatópár a limuzin sportos kisugárzását nyomatékosítja. A magasfényű fekete hűtőrács-keret alternatívájaként szénszálból készült M Performance hűtőrács-keret is megrendelhető a modellekhez. Ahogyan a BMW M Performance külső visszapillantó-házak, az M Performance Air Breathers légkivezető nyílások és az M Performance küszöbtoldatok is, egytől egyig prémium minőségű szénszálból. A sportlimuzinokhoz a BMW M Performance Carbon hátsó légterelő szárny és a BMW M Performance Pro Carbon hátsó légterelő szárny is elérhető, amelyeket szénszálból készült diffúzor egészít ki.

A BMW M Performance sportkormány kivételesen sportos kapcsolatot hoz létre a vezető és a jármű között. A gondosan húzott Alcantara markolatok, a nagyméretű hüvelykujj-kiképzések és a speciális bélés minden vezetési szituációban tökéletes irányíthatóságot garantál. A Silver-Grey árnyalatú, kézzel varrott Alcantara kereszt-varrás és a vörös 12-órás jelzés eközben vérbeli motorsport-hangulatot áraszt. Az alapfelszereltségként kínált bőrkormány alternatívájaként a szénszálból készült BMW M Performance sportkormány bőrözött és Alcantara bevonatú változata egyaránt megrendelhető az opcionális extrafelszereltségek részeként.

A BMW M Performance Pro sportkormány kizárólag a BMW M5 és a BMW M5 Competition kiváltsága, magasfényű csiszolt szénszálból, Alcantara borítással, a függőleges küllő középső részén elegáns „M Performance” felirattal. A 12-órás jelzés itt a BMW Motorsport trikolor-árnyalatának Motorsport Blue színében díszeleg. A BMW M Performance váltófülek mindegyik M Performance sportkormányhoz megrendelhetők, az automataváltó előválasztó karjának szénszálból készült betétje azonban a BMW M5 és a BMW M5 Competition kiváltsága.

A BMW M5 és a BMW M5 Competition kimagasló menetdinamikai tulajdonságait a BMW M Performance sportfutómű a lengéscsillapítók áthangolása nélkül képes tovább fokozni. Az extrafelszereltség részeként megrendelhető opció 5-20 milliméter közötti intervallumban csökkenti a hasmagasságot, amely így alacsonyabb súlypontot, kisebb légellenállást és nagyobb kanyarsebességet jelent. Az ugyancsak extraként megrendelhető BMW M Performance sport fékrendszer még teljes terhelés alatt is maximális fékhatást garantál.

A 20” méretű, Y küllődizájnú, kovácsolt, 863 M Ferric Grey matt árnyalatú BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák szintén csak az M5 modellekhez válnak elérhetővé. Ezeket a felniket speciális maró- és forgácstechnológiával, egyedülálló háromdimenziós küllőgeometria szerint állítják elő, mart „M Performance” felirattal és színes BMW M emblémával. Az új BMW 5-ös sorozat BMW M Performance alkatrészei között a 20” méretű, 732 M kéttónusú könnyűfém keréktárcsák is megtalálhatók. Sőt mi több, a BMW M Performance alkatrészek palettáján a dízelmotorokhoz elérhető kipufogórendszerek is megtalálhatók.

A prémium minőségű, rendkívül ellenálló műanyagból készült BMW M Performance kerékzsákokat ugyancsak praktikus kiegészítőként ajánlja ügyfeleinek a bajor prémiumgyártó, a kerékzsákok ráadásul nem csupán a szállításban, de a felnik tárolásában is segítséget nyújtanak. A típus-specifikus, kiválóan szellőző, géppel is mosható BMW M Performance beltéri autótakaró eközben olyan puha anyagból készült, hogy megóvja az autó fényezését, az egyediséget pedig olyan dizájn-elemek fokozzák, mint a tetőn olvasható BMW M embléma vagy a vese alakú hűtőrács-pár dupla kerete. Az opció az M5 modellek kiváltsága.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/