/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW M Performance kiegészítők az 5-ös sorozathoz

2020. augusztus 05. 18:20   |   Autoblog
címkék:  

Az új BMW 5-ös sorozat, a BMW M5 és a BMW M5 Competition piaci bevezetésével párhuzamosan a bajor prémiumgyártó az újdonságokhoz elérhető BMW M Performance alkatrészeket is bemutatja. Az utólagosan felszerelhető, illetve beépíthető kiegészítők nem csupán az újdonságok sportos kisugárzását, de még a BMW M5 és a BMW M5 Competition menetdinamikáját és páratlanul sportos karakterét is tovább fokozzák.

A végtelenül széles termékpaletta mindegyik eleme tökéletesen illeszkedik a modellek típus-specifikus vonásaihoz, a sportos megjelenés mellett ráadásul a könnyűszerkezetes járműépítés alapelveit és a modellek kiváló légellenállási mutatóit is javítják. A legtöbb BMW M Performance alkatrész már az új BMW 5-ös sorozat piaci bevezetésétől kezdve elérhetővé válik a bajor prémiummárka ügyfelei számára.

A szénszálból készült, prémium minőségű BMW M Performance karosszéria-kiegészítők a hétköznapok útjain is szemmel láthatóvá teszik az 5-ös BMW motorsportos génjeit. Az első lökhárító kiváló minőségű M Performance toldata és a kétoldali M Performance koptatópár a limuzin sportos kisugárzását nyomatékosítja. A magasfényű fekete hűtőrács-keret alternatívájaként szénszálból készült M Performance hűtőrács-keret is megrendelhető a modellekhez. Ahogyan a BMW M Performance külső visszapillantó-házak, az M Performance Air Breathers légkivezető nyílások és az M Performance küszöbtoldatok is, egytől egyig prémium minőségű szénszálból. A sportlimuzinokhoz a BMW M Performance Carbon hátsó légterelő szárny és a BMW M Performance Pro Carbon hátsó légterelő szárny is elérhető, amelyeket szénszálból készült diffúzor egészít ki.

A BMW M Performance sportkormány kivételesen sportos kapcsolatot hoz létre a vezető és a jármű között. A gondosan húzott Alcantara markolatok, a nagyméretű hüvelykujj-kiképzések és a speciális bélés minden vezetési szituációban tökéletes irányíthatóságot garantál. A Silver-Grey árnyalatú, kézzel varrott Alcantara kereszt-varrás és a vörös 12-órás jelzés eközben vérbeli motorsport-hangulatot áraszt. Az alapfelszereltségként kínált bőrkormány alternatívájaként a szénszálból készült BMW M Performance sportkormány bőrözött és Alcantara bevonatú változata egyaránt megrendelhető az opcionális extrafelszereltségek részeként.

A BMW M Performance Pro sportkormány kizárólag a BMW M5 és a BMW M5 Competition kiváltsága, magasfényű csiszolt szénszálból, Alcantara borítással, a függőleges küllő középső részén elegáns „M Performance” felirattal. A 12-órás jelzés itt a BMW Motorsport trikolor-árnyalatának Motorsport Blue színében díszeleg. A BMW M Performance váltófülek mindegyik M Performance sportkormányhoz megrendelhetők, az automataváltó előválasztó karjának szénszálból készült betétje azonban a BMW M5 és a BMW M5 Competition kiváltsága.

A BMW M5 és a BMW M5 Competition kimagasló menetdinamikai tulajdonságait a BMW M Performance sportfutómű a lengéscsillapítók áthangolása nélkül képes tovább fokozni. Az extrafelszereltség részeként megrendelhető opció 5-20 milliméter közötti intervallumban csökkenti a hasmagasságot, amely így alacsonyabb súlypontot, kisebb légellenállást és nagyobb kanyarsebességet jelent. Az ugyancsak extraként megrendelhető BMW M Performance sport fékrendszer még teljes terhelés alatt is maximális fékhatást garantál.

A 20” méretű, Y küllődizájnú, kovácsolt, 863 M Ferric Grey matt árnyalatú BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák szintén csak az M5 modellekhez válnak elérhetővé. Ezeket a felniket speciális maró- és forgácstechnológiával, egyedülálló háromdimenziós küllőgeometria szerint állítják elő, mart „M Performance” felirattal és színes BMW M emblémával. Az új BMW 5-ös sorozat BMW M Performance alkatrészei között a 20” méretű, 732 M kéttónusú könnyűfém keréktárcsák is megtalálhatók. Sőt mi több, a BMW M Performance alkatrészek palettáján a dízelmotorokhoz elérhető kipufogórendszerek is megtalálhatók.

A prémium minőségű, rendkívül ellenálló műanyagból készült BMW M Performance kerékzsákokat ugyancsak praktikus kiegészítőként ajánlja ügyfeleinek a bajor prémiumgyártó, a kerékzsákok ráadásul nem csupán a szállításban, de a felnik tárolásában is segítséget nyújtanak. A típus-specifikus, kiválóan szellőző, géppel is mosható BMW M Performance beltéri autótakaró eközben olyan puha anyagból készült, hogy megóvja az autó fényezését, az egyediséget pedig olyan dizájn-elemek fokozzák, mint a tetőn olvasható BMW M embléma vagy a vese alakú hűtőrács-pár dupla kerete. Az opció az M5 modellek kiváltsága.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/