/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW M6 akár 600 lóerővel

2015. május 18. 14:15   |   Autoblog
címkék:  

A BMW átfésülte az M6 Coupé, M6 Cabrio és M6 Gran Coupé modellekhez extrafelszereltségként kínált Competition Package teljesítménynövelő csomagot, így a 6-os sorozat sportváltozatai már 600 lóerővel is megrendelhetők.

Az új fejlesztésű csomag 40 lóerővel fokozza a BMW M6 modellekbe szerelt, M TwinPower Turbo technológiával dolgozó 4,4 literes V8-as benzinmotor alapesetben 560 lóerős teljesítményét. A nyolchengeres erőforrás csúcsnyomatéka pedig az alap 680 Nm-ről 700 Nm-re nő, amely ráadásul extrém széles fordulatszám-tartományban, percenkénti 1500 és 6000 főtengely-fordulat között mindvégig a vezető rendelkezésére áll.

A Competition Package csomaggal felszerelt BMW M6 Coupé és M6 Gran Coupé mindössze 3,9 másodperc alatt, míg a BMW M6 Cabrio 4,0 szekundum alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Sőt mi több, a BMW M6 Coupé immáron 11,8 másodperc alatt megfutja a 0-200 km/órás sprintet, ami 0,6 másodperccel javítja a Competition Package frissítés előtti verziójának (575 lóerő) idejét. A BMW M6 Competition Package modellek végsebességét 250 km/óránál korlátozza az elektronika, az opcionális M Driver’s Package extrafelszereltséggel azonban ez az érték 305 km/órára módosítható.

A Competition Package számos módosítást tartalmaz. A rugókat, a lengéscsillapítókat és a stabilizátor rudakat még feszesebbre hangolták. A tovább optimalizált tapadás érdekében saját vezérlőegység működteti az Aktív M Differenciálművet, amely így minden korábbinál dinamikusabb kigyorsításokat tesz lehetővé. A kormányreakciók az M-specifikus Servotronic funkciónak köszönhetően még közvetlenebbé válnak, miközben a Dinamikus Menetstabilizáló az „M Dynamic” móddal a sportos vezethetőségre helyezi a hangsúlyt.

A BMW M6 Competition Package modellek optikai kiváltsága az exkluzív, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 20 coll méretű M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a sportkipufogó-rendszer fekete-króm ikervégződése.

A Competition Package teljesítménynövelő csomag júliustól lesz elérhető, opcionális extrafelszereltségként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/