/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW-ritkaságok, úton a célegyenes felé

2019. szeptember 04. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW i divízió két egyedi limitált szériát készített a tisztán elektromos i3s és a plug-in hibrid i8 sportmodellből. A BMW i3s Edition RoadStyle egy sportosan elegáns különkiadás, míg az i8 Ultimate Sophisto Edition a plug-in hibrid sportautó exkluzív limitált szériáinak utolsó felvonása. Az előbbiből 1000, az utóbbiból csak 200 darab készül.

A BMW i3s Edition RoadStyle

A limitált szériában készülő ritkaság karosszériáján az exkluzív E-Copper árnyalatú kiegészítőkkel harmonizáló Fluid Black fényezés pompázik. A hamisítatlan E-Copper árnyalatból nem csupán a hűtőrácsra, de az első lökhárító légterelő lapjaira és a küszöbtoldatokra is jutott. Sőt mi több, a bajor prémiumgyártó az i3s Edition RoadStyle különkiadás alá Jet Black színűre fényezett, 20” méretű, duplaküllő-dizájnú BMW i könnyűfém keréktárcsákat csavar fel, az ablakokat pedig hővédő fóliával vonja be.

A különkiadás utasterében prémium minőségű Suite összeállítás terül el, amelynek luxus hangulatát exkluzív kiegészítők hivatottak még tovább fokozni: a Stellaric/Dalbergia Brown árnyalatú természetes bőrözéssel Dark Oak árnyalatú matt fabetét harmonizál, az első ülések fejtámláit pedig az „Edition RoadStyle” felirat díszíti.

A BMW i8 Ultimate Sophisto Edition

A plug-in hibrid sportautók mámorító atmoszféráját az Ultimate Sophisto Edition érkezése emeli új dimenzióba: a Sophisto Grey Brilliant Effect karosszériafényezést E-Copper árnyalatú kiegészítők és hasonlóan exkluzív, 20” méretű, sugárküllő-dizájnú BMW i könnyűfém keréktárcsák nyomatékosítják.

A Black és E-Copper árnyalatokkal megfújt, kéttónusú felniket a tervezők kifejezetten a különkiadás alá álmodták meg. Az Ultimate Sophisto Edition különkiadás ugyanakkor egy másik innovációnak, a teljes mértékben üvegből készült hátsó lámpáknak is világpremiert enged. A BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition limitált széria része továbbá a C-oszlopokig érő Shadow Line külső felszereltségi csomag, valamint a magasfényű feketére fényezett csomagtérajtó-betét. A BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition különkiadása magasfényű fekete féknyergeket visel, kék mintázattal és a BMW i divízió logójával.

A küszöbléceket az „Ultimate Sophisto Edition” felirat díszíti, az utastérben pedig egy „1 of 200” feliratú plakett hangsúlyozza a különkiadások exkluzív karakterét. A karosszéria fényezésével a Black/E-Copper árnyalatú Accaro utastér-kialakítás harmonizál tökéletesen, a legmagasabb szintű felszereltségi tételek között pedig a BMW Head-Up kijelző, a Harman Kardon audiorendszer és a kerámiából készült vezérlőgombok, illetve kapcsolók is megtalálhatók. A BMW i8 Coupé esetében mindez antracit árnyalatú tetőkárpittal egészül ki.

A plug-in hibrid sportautó célegyenesbe fordul: a modell sorozatgyártása a tervek szerint 2020 áprilisában véget ér.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/