/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Budapestre jön a DriveNow prémium autómegosztás

2019. április 11. 17:34   |   Autoblog
címkék:  

Közép-Kelet-Európában a DriveNow elsőként a magyar fővárosban kezdi meg működését: április 29-én 240 darab BMW és MINI modell áll forgalomba a szélesebb belváros 63 négyzetkilométer kiterjedésű területén.

A DriveNow prémium autómegosztó szolgáltatás érkezésével április végén új szintre lép Budapesten az autómegosztás fogalma. A vállalat a BMW Group és a Daimler AG által közösen üzemeltetett SHARE NOW autómegosztó szolgáltatás része, amelynek égisze alatt a széleskörű nemzetközi tapasztalatra épülő, központi telephely nélkül működő autómegosztó rendszer egy 240 autóból álló flottát ad át a budapesti forgalomnak. A nyolc különböző BMW és MINI modellt egyesítő palettán 40 darab BMW i3 tisztán elektromos prémium kompakt is megtalálható. A magyarországi szolgáltatási jogok tulajdonosa a Wallis Group tagjaként jegyzett Wallis Autómegosztó Kft., amely franchise-modell szerint működteti majd Budapesten a DriveNow autómegosztó szolgáltatást.

A DriveNow központi működési zónájának Budapesten a szélesebb belváros 63 négyzetkilométer kiterjedésű területe számít, ahol a szolgáltatás ügyfelei spontán módon bérelhetnek ki különféle BMW és MINI modelleket, rövid-, és akár hosszabb távú utazásaikhoz. A szabad autókat a DriveNow okostelefon-alkalmazáson keresztül tudják megtalálni, lefoglalni és kibérelni a regisztrált felhasználók, akik utazásuk ideje alatt a működési zónát is elhagyhatják a bérelt autóval. Az utazás végeztével a gépkocsit központi működési zónában, szinte bármelyik szabad felszíni nyilvános parkolóhelyen le lehet parkolni.

„Hatalmas büszkeség és óriási öröm a BMW Group számára, hogy április végén a DriveNow Budapesten is megkezdi működését. Hisszük, hogy a budapesti lakosság rendkívül nyitott a prémium szolgáltatásokra, a DriveNow érkezésével pedig a szolgáltatás ügyfelei fantasztikus vezetési élményben részesülnek majd. A flotta nagyszerű modelljeink sokszínűségét tekintve is egyedülállónak számít, nyolc különböző BMW és MINI modellt egyesítve: a BMW 1-es sorozatot, a 2-es Active Tourert, az X1 és az X2 modellpárost, az i3 tisztán elektromos prémium kompaktot, valamint a három- és ötajtós MINI-t, illetve a MINI Cabrio-t. A DriveNow budapesti beindításával új emberek és új célcsoportok kapnak lehetőséget arra, hogy kipróbálják a BMW és a MINI modelljeit” – mondta Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a bejelentés alkalmával.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/