/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bugattik Dubajból

2011. november 11. 15:41   |   Autoblog
címkék:  

A Dubaji Nemzetközi Autószalont egyértelműen a Bugatti koronázza meg három különleges kivitelű Veyron Grand Sport modelljével. A világ leggyorsabb és legexkluzívabb nyitható tetejű autójából egyelőre 45 darabot szállítottak ki, 105 darab még vevőre vár. Az új tulajdonosok zöme pedig biztosan a közel-keleti országokból kerül majd ki.

A Dubaji Autószalonra szállított első Bugatti Grand Sport sárga festést és szénszálból készült alsó karosszériaelemeket kapott. A sárga és a fekete Ettore Bugatti kedvenc színei voltak és a nyitható tetejű Grand Sporton is remekül mutatnak. A kerekeket is feketére fényezték. Az utastérben ismétlődik a sárga-fekete kontraszt, a középkonzolra és az ajtóbelsőkre pedig némi karbon is került. Az autó ára 1,58 millió euró.

A második egyedi kivitelű Grand Sport modell felső része nyers kék karbon, az alsó elemek pedig csiszolt, anodizált alumíniumból készültek. A polírozott alumínium kerekek különleges kivitelűek, csakúgy, mint a „tükörpolír" hűtőmaszk és légbeömlő nyílások. A kabint narancsszínű bőrbe húzták, de az ajtópanelek, a műszerfal, a kormánykerék és a középkonzol sötétkék bőrbe öltözött. Némi szénszál itt is felbukkan. A speciális kék Grand Sport ára 1,74 millió euró.

A legérdekesebb Grand Sport modell talán a zöld színű, ezt a szénszál színárnyalatot ugyanis újonnan fejlesztette ki a Bugatti. A kontrasztot ez esetben is a polírozott alumínium adja, a séma pedig a hagyományos gyári kéttónusú festés szerinti. Az elegáns és harmonikus megjelenés érdekében a kerekeket, a tükröket és a hátsó EB-logót is lepolírozták. A kabinban a zöld és az ezüstszín dominál. A zöld Veyron Grand Sportért ugyancsak 1,74 millió eurót kérnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/