/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Christiano Ronaldo vette meg a világ legdrágább újautóját

A Genfi Autószalonon még csak azt tudtuk, hogy ez a Föld legértékesebb nullkilométeres autója, most viszont kiderült, hogy a sztárfocista, a Juventus színeiben játszó Christiano Ronaldo vásárolta meg a La Voiture Noire-t. Azonban neki is még két évet kell rá várnia.

Nem készül több a Genfi Autószalonon bemutatott Bugatti La Voiture Noire-ból, melyet nettó 11 millió euróért vásárolt meg Christiano Ronaldo, ahogy arról mi is írtunk korábban.

A Föld legdrágább újonnan forgalomba helyezett négykerekűje azonban a szalonon még csak félkész állapotban volt, ugyanis kabinja sehogy sem áll, ráadásul átadás előtt teszteket kell lefuttatni vele, így most már nem csak a szerencsés tulajdonos kiléte, hanem az elkészülsé várható ideje is ismert.

„Ez (a szalonon látható példány – a szerk) nem a végső autó. Csupán fél éve dolgozunk a projekten, amikor a vevő beleegyezett a végső tervekbe, akkor kezdtük el építeni. Az elkészült autó csak két, két és fél év múlva készül el” – árulta el egy interjúban Tim Bravo, a Bugatti kommunikációs igazgatója, amikor azt is kijelentette, hogy a showautónak még nem volt berendezett kabinja sem.

Mint az már ismert, a La Voiture Noire a legendás Type 57 SC Atlantic-nak kíván emléket állítani, motorterében pedig a már Chironban megismert W16-os, négy turbóval lélegeztetett 8.0 literes benzinfaló fog dolgozni 1500 lóerő mellett 1600 Nm-es csúcsnyomatékkal – így a meghajtás terén nem kell újdonságokra számítani.

Eredetileg olyan pletykák keringtek, hogy a modell tulajdonosa a VW csoport korábbi elnöke, Ferdinand Piech lehet, de a spanyol Marca című lap szerint biztos, hogy a vevő a Juventus sztárja, Christiano Ronaldo. Ez persze nem elképzelhetetlen, hisz a híresség több Bugattival is rendelkezik (Veyron Grand Sport és Chiron is található garázsában), ráadásul eleget keres ahhoz, hogy megengedjen magának egy ilyen egyedi szupersportautót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/