/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Corolla driftautó új köntösben

2007. augusztus 01. 17:39   |   Autoblog
címkék:  

Minden driftautó ősatyja, a Toyota Corolla AE86 hamarosan új köntösben jelenhet meg az utakon. A japán Best Car Plus magazin lerántotta a leplet a hátsókerék-hajtású, AE86-típusú követőről, ami 2008 telén már a kereskedésekbe is kerülhet. Az autót bemutató cikk néhány alapvető műszaki adatot is közöl, így például a kétajtós kupé hossza valamivel 4 méter alatti, tengelytávja 2300 mm, magassága pedig 1350 mm lesz. A kocsi önsúlyát pontosan 1 tonnában határozták meg, mozgatásáról pedig a 2NZ-FE kódjelű, 1,5 literes, 120 lovas és 145 Nm nyomatékú benzinmotor fog gondoskodni. A hátsókerekes erőátvitelt a Toyota a Best Car szerint a Fuji Heavy Industries-tól, azaz ismertebb nevén a Subarutól fogja beszerezni. S mi a legjobb az autóban? Hogy olcsó lesz, körülbelül 12 000 dollár.Forrás: Best Car, via: Autoblog


Minden driftautó ősatyja, a Toyota Corolla AE86 hamarosan új köntösben jelenhet meg az utakon. A japán Best Car Plus magazin lerántotta a leplet a hátsókerék-hajtású, AE86-típusú követőről, ami 2008 telén már a kereskedésekbe is kerülhet. Az autót bemutató cikk néhány alapvető műszaki adatot is közöl, így például a kétajtós kupé hossza valamivel 4 méter alatti, tengelytávja 2300 mm, magassága pedig 1350 mm lesz. A kocsi önsúlyát pontosan 1 tonnában határozták meg, mozgatásáról pedig a 2NZ-FE kódjelű, 1,5 literes, 120 lovas és 145 Nm nyomatékú benzinmotor fog gondoskodni. A hátsókerekes erőátvitelt a Toyota a Best Car szerint a Fuji Heavy Industries-tól, azaz ismertebb nevén a Subarutól fogja beszerezni. S mi a legjobb az autóban? Hogy olcsó lesz, körülbelül 12 000 dollár.

Forrás: Best Car, via: Autoblog


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/