/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csak 10 darab készül a legújabb McLarenből

2020. december 26. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren Special Operations részlege által tervezett Sabre modellből összesen csak 10 darab készül, s mindegyik észak-amerikai tulajdonoshoz kerül. A Sabre a valaha készült legerősebb nem hibrid McLaren, egyúttal a leggyorsabb közúti kétüléses McLaren.

Bár sok részlet nem derült ki az autóról, az látszik, hogy meglehetősen extrém kinézetű McLarenről van szó, amely számos csúcsmodelltől merít ihletet, mint például a P1 vagy a Senna. Óriási méretű légterelők ékesítik, és teljesen egyedi orr-résszel, illetve sárvédőkkel bír. A tetejétől uszony fut hátra, amely egy hatalmas szárnyban végződik. A diffúzor is abszolút egyedi kialakítású. A kabint teljes egészében fekete és piros Alcantarával kárpitozták, a szegélyvarrás színe piros és szürke.

A Sabre-t a McLaren jól ismert 4 literes ikerturbós erőforrása hajtja, amely jelen esetben 835 lóerőre és 800 Nm nyomatékra képes, a Sabre-t a legpotensebb nem hibrid McLaren sportkocsivá avatva. A Sabre 351 km/órás végsebességre képes, ami szintén csúcs.

Az első Sabre modellt már le is szállították észak-amerikai tulajdonosának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/