/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csalni próbált, de a karma utolérte a tahó Mercist – videó

2018. november 30. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az egyik legidegesítőbb dolog a dugóban állva látni, hogy a leállósávban pimasz módon törnek előre semmivel sem különb autóstársaink. De hiába a felsőbbrendűségi tudat vagy a több tízmilliós autó, ha a rendőr épp jókor van jó helyen. Ebbe szaladt bele egy Mercedeses.

A leállósáv ideiglenes állásra (műszaki vagy egyéb hirtelen alakuló probléma miatt kényszerből történő megállásra) használható, és csakis a megfelelő és szükséges előkészületekkel (vészvillogó, láthatósági mellény és akár elakadásjelző háromszög együttes használatával), de semmiképp nem a dugó elkerülésére találták ki.

Akik mégis a gyorsabb célba érés reményében használják ezeket a biztonsági övezeteket, nem csak bunkók, de veszélynek is kiteszik magukat és embertársaikat – akik esetleg arra használják, amire szolgál.

Mégis időről időre felbukkannak a neten videók, melyeken tahó sofőrök okoznak balesetet azért, mert néhány percet akarnak spórolni a „drága” idejükből. Nos, a következő, (amerikai) Houstonhoz közeli 59-es autópályán készült felvételen szerencsére nem ezt, hanem egy „visszanyal a fagyi” típusú, azaz időspórolás helyett idővesztést láthatunk köszönhetően a rend éber őreinek, akik pont jókor voltak jó helyen ahhoz, hogy lefüleljék a leállósávot magánútnak használó Mercedes-Benz S-osztály vezetőjét, aki pontosan azt kapta, amit érdemelt: pénzbírságot és több idő elvesztegetését, mintha kivárta volna a sorát. Legyen ez intő jel azoknak, akik hasonló módon próbálnak előnyhöz jutni a beállt autópályán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/