/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Csütörtökön minden eszközét beveti a rendőrség

2015. április 15. 10:10   |   Autoblog
címkék:  

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést, úgynevezett Speedmarathont hajt végre. A kijelölt időszakban, április 16-án 6 órától április 17-én 6 óráig Magyarországon is ellenőrzik a közlekedők sebességét. A rendőrség az összes sebességmérő berendezését beveti. Mutatjuk hol.

Hazánkban a rendelkezésre álló valamennyi változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. A 24 óra során a műszerek részére több ellenőrzési helyet jelölnek meg, egy helyszínen legfeljebb 4 órán keresztül ellenőriznek majd.

Az eredeti német Blitzmarathon akcióhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölési folyamatába a lakosságot is bevonta. Számos állampolgári javaslat érkezett. Ezen jelzések és a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka ismeretében a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat, amelyek a rendőrség honlapján a mellékelt táblázatokban megtalálhatóak.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/