/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Daniel Craig nem csak a vásznon választ brit autót

2015. április 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy igazi angol férfi válasszon angol autót. Legalábbis a britek fejében valami ilyesmi íratlan szabály élhet, ugyanis Daniel Craig nem csak 007-es ügynökként tart ki a szigetországban készített modellek mellett. Magánemberként most vett egy Lotus Evora 400-at.

A James Bondot alakító és a mozivásznon majd Aston Martin DB10-essel száguldozó Daniel Craig nemrégiben vette át új Lotus Evora 400-as sportkocsiját, melyet a többi megrendelő csak augusztus környékén kap meg leghamarabb.

A csupán egy hónapja, a Genfi Autószalonon bemutatott Evora 400 meghajtásáról egy 3.5 literes, feltöltővel lélegeztetett V6-os erőforrás gondoskodik 400 lóerővel (298 kW) és 410 Nm-rel. Így nem csoda, hogy mindössze 4,2 másodperc alatt éri el álló helyzetből a százas tempót, míg végsebessége 300 km/óra körül alakul.

Bár brit férfi és brit autó, a rendelt példány egy balkormányos kiadás, azt viszont nem tudni, hogy a színész hatsebességes manuális váltóval, vagy esetleg automatával rendelte-e az Evorát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/