/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön az Audi Q8

2016. december 23. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi nagy újdonsággal indítja a 2017-es évet. A januári, detroiti Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon bemutatja a sorozatgyártás közeli Audi Q8 tanulmányt, a Q modellsorozat új zászlóshajóját.

Audi Q8 concept

A tanulmány egyesíti a kupékra jellemző érzelemgazdag formavilágot és a SUV modellek sajátosságát, a tágas belső teret. Ezzel a lépéssel a márka a prémium kategória egy új szegmensét célozza meg.

Audi Q8 concept

A koncepcióautó igen határozott orrkialakítással bír. A nyolcszögletű Singleframe hűtőrács lényegesen szélesebb, mint az Audi jelenlegi sorozatgyártású modelljeinél és jelentősen előrébb került illetve térhatású kialakítást kapott. Az Audi Q8 számos részletében visszaköszönnek az 1980-as évek Ur-quattro modelljének elemei. Ilyen például a rendkívül lapos szögben döntött, ugyanakkor kifejezetten széles C oszlop és a kiemelkedő illetve kiszélesedő kerékjárati ívek.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/