/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Detroitban debütált az új Jeep Cherokee

2018. január 17. 17:05   |   Autoblog
címkék:  

A Detroiti Autószalonon tartotta világpremierjét az új, 2019-es modellévű Jeep Cherokee. A fejlett terepképességű modell új formatervet kapott, még kényelmesebb és praktikusabb belső teret kínál, emellett remek vezethetőség és rugózási komfort jellemzi. 2018 második felében érkezik meg Európába.

A 2019-es modellévű Jeep Cherokee teljes körűen megújult külső formaterve vadonatúj, friss megjelenést kölcsönöz a modellnek. Több meghatározó stíluselem teljesen átalakult, így a teljes orrkialakítás, a motorházfedél, a LED-es fényszórók, a nappali fények, valamint a ködfényszórók. A felfrissített utastérben elegáns hatást keltenek az új, selyemfényű króm és magas fényű zongoralakk dekorrészletek, ezen túlmenően a belső környezet ugyanolyan praktikus és kényelmes, mint amilyen volt.

A fedélzeten megtalálható, legújabb generációs Uconnect rendszerek olyan fejlett kommunikációs, szórakoztató és navigációs szolgáltatásokat nyújtanak, mint az Apple CarPlay és Android Auto, a választhatóan 7,0 vagy 8,4 colos képátlójú érintőképernyők az okostelefonokon megszokott többujjas parancsokkal kezelhetők.

A Cherokee eddigi motorjai, a 3,2 V6 Pentastar és a 2,4 literes négyhengeres PZEV Multiair2 Tigershark blokkok mellé felsorakozik egy vadonatúj, 2,0 literes négyhengeres, közvetlen befecskendezéses turbómotor. Mindhárom erőforráshoz választható kilencfokozatú automata sebességváltó.

Az új Jeep Cherokee háromféle innovatív, továbbfejlesztett összkerékhajtási rendszerrel (Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II és Jeep Active Drive Lock) rendelhető, amelyek minden időjárási körülmények között kiemelkedő terepképességekkel vértezik fel a modellt.

Az új Jeep 2018 második felében jelenik meg a márkakereskedésekben. Műszaki adatairól a piaci bevezetést megelőzően adnak részletes tájékoztatást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/