/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Dodge Challenger SRT Super Stock, a leggyorsabb izomautó

2020. augusztus 14. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

A világ legnagyobb teljesítményű termékpalettáját felvonultató Dodge nem ül a babérjain, ezúttal 800 lóerő fölé tornászta a Challenger izomkupé teljesítményét. A 3000 dolláros új Super Stock csomaggal a Challenger 3,25 másodperc alatt sprintel 96 km/órára és 10,5 másodperc alatt futja a negyed mérföldet, amire rajta kívül más izomautó nem képes.

A mindössze 3000 dollárba kerülő új opciós Super Stock csomag 807 lóerőt csalogat elő a 6,2 literes Hemi V8-as kompresszoros erőforrásból (a legkomolyabb Redeye kivitel 797 lovas), emellett egyedi, 3.09-es végáttételű korlátozottan önzáró differenciálművet, egyedileg kalibrált, adaptív csillapítással dolgozó Bilstein futóművet, 18 colos könnyűfém kerekekre feszített 315/40-es Nitto drag abroncsokat, valamint 36 centiméteres tárcsákból és 4-dugattyús féknyergekből álló Brembo fékrendszert tartalmaz.

A Dodge Challenger SRT Super Stock augusztus végétől rendelhető az Egyesült Államokban és a kiszállításai az év végén indulnak. A gyorsulási versenyre kitenyésztett Dodge indulóára 79 595 dollár.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/