/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eddig vár Perez a Red Bull döntésére

2024. április 07. 11:29   |   Autoblog
címkék:  

Sergio Perez elárulta, mikorra várható, hogy megtudja, mi lesz a jövőjével a Red Bullnál.

A mexikói szerződése az év végén lejár, és az elmúlt év nagy részében heves találgatások folytak arról, hogy megtarthatja-e az ülését.

A nehéz 2023-as szezon után Perez formája javult az új szezon elején, és úgy tűnik, magabiztos a maradás esélyeit illetően.

Arra a kérdésre, hogy érez-e bármilyen extra nyomást a jövőjét illetően, Perez a Sky-nak így nyilatkozott: “Nem. Elég nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban. Ez a 14. szezonom az F1-ben, és bármi is következik… nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem a sportban. Hiszem, hogy ez csak idő kérdése. A versenyzői piac mozgásban van. A következő néhány hétben nagy lesz a mozgás. Arra számítok, hogy egy hónapon belül már tényleg tudni fogom, hogy mit csinálok jövőre.”

Daniel Ricciardót tartották a legesélyesebb jelöltnek Perez helyére, miután visszahelyezték a Red Bull testvércsapatához, de az ausztrálnak nehéz szezonkezdetet kell elviselnie, miközben pletykák keringenek arról, hogy már is elveszítheti a helyét az RB-nél.

Perez megerősítette saját esélyeit arra, hogy ott maradjon, ahol van, azzal, hogy idén harmadik alkalommal végzett a második helyen, amivel a Red Bull négy futamon belül a harmadik kettős győzelmét ünnepelhette.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/