/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy BMW 530d segíti a budaörsi sürgősségi szolgálat munkáját

2022. december 13. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

Budaörs és Törökbálint körzetében 2001 óta érhető el 24 órás sürgősségi ellátás, mely mentőszolgálati és sürgősségi feladatokat lát el, illetve a háziorvosi ellátás kisegítését végzi a nap 24 órájában. A budaörsi 22 fős sürgősségi szakszemélyzet a fenti feladatokat látja el egyetlen személyautóval. Ma viszont egy új mentőorvosi és sürgősségi ügyeleti autó kulcsait adta át Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás, és Törökbálint polgármestere, Elek Sándor is.

„Mikor felkeresett minket a budaörsi mentőállomás, miszerint mentőorvosi autóra lenne szükségük, nem volt kérdés, hogy helyi kereskedőként a segítségükre sietünk. Nekik valóban erős, gyors és biztonságos autóra van szükségük. Ezért büszkén állunk az életmentés nemes ügye mellé és hiszünk benne, hogy ez az autó még sikeresebbé tudja tenni a budaörsi mentőszolgálat erőfeszítésekkel teli munkáját” – nyilatkozta Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója.

Egy sürgősségi autó felszereltségi igénye megegyezik egy mentőautóéval – ugyanazokkal az életmentő felszerelésekkel, műszerekkel és gyógyszerekkel érkezik a sürgős ellátást igénylő betegekhez. Kritikus állapotú beteghez való riasztáskor a kék megkülönböztető jelzéssel ellátott mentőorvosi autó képes a budaörsi és törökbálinti körzetben a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban a rászorulón segíteni. Egy BMW 530d tökéletesen lefedi a mentőorvosi ügyeleti autóval szemben támasztott igényeket: gyors, precíz és mindenekelőtt megbízható.

File Miklós, a budaörsi mentőállomás és a budaörsi mentőorvosi ügyeletet vezetője köszönetét fejezte ki a Rack Autó Kft-nek: „A sürgősségi ügyeleti autók nagyon fontos kiegészítői a mentési rendszernek és hálásan fogadjuk az új gépkocsit. Az új BMW 530d mentőorvosi egység ezentúl Budaörsön és Törökbálinton szervesen részt tud venni a mentési munkálatok mihamarabbi, gyors és hatékony elvégzésében.”

Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere a helyi összefogás fontosságát hangsúlyozták. „Az utóbbi idők környezeti, gazdasági és társadalmi problémái okán egyre inkább felértékelődik a lokalitás, a helyi közösségek összefogása. Fontosnak tartom, hogy helyi problémákra a helyi társadalom szereplői – a civil szervezetek, gazdasági szereplők és az önkormányzat – együtt találjanak megoldást. A Rack Autó Kft. felajánlása egy kiváló példája ennek” – mondta Wittinghof Tamás, Budaörs polgármestere.

Elek Sándor, Törökbálint polgármestere így folytatta: „Budaörs és Törökbálint társadalmi, gazdasági, szervezeti érdekei szorosan összefonódnak és kéz a kézben dolgozik együtt a két város. A segítőkészség és patriotizmus ilyen szép példája Törökbálint javát is szolgálja, így együtt örülünk Budaörssel!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/