/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy cég egy év teljeskörű szervizgaranciát ad a Bugatti Veyronhoz

2016. november 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ha valaki amiatt hezitált a világ egyik leggyorsabb autójának vételével kapcsolatosan, mert félt a fenntartási költségektől, akkor most lecsaphat erre a nagyszerű ajánlatra. Egy használt autókkal kereskedő cég ugyanis átvállalja a szervizköltségeket egy évre.

Páran már biztosan ábrándoztunk, milyen jó lenne egy bizonyos ideig (akár örökre) egy adott szuperautó tulajdonosának lenni, azonban a vételár mellett nagy kiábrándulást okoznak általában a horrorisztikus fenntartási költségek – már ha eljutunk az ábrándozásban idáig.

Bugatti-Veyron-4

Ezt igyekezett kiküszöbölni az angol Warrantywise, akik most egy bátor opciót ajánlanak azok számára, akik hajlandók kifizetni kétmillió fontot (mintegy 700 millió forintot) egy ilyen szépségért. Ehhez csupán 10 ezer fontos (3,45 millió forintos) Platinum Plus 12 hónapos garancia szolgáltatás megvásárlása szükséges, amely az autó teljes vételáráig nyújt ellenszolgáltatást egy esetleges probléma esetén.

A teljesség igénye nélkül a biztosítás fedez mindenféle javítási költséget (a kopást és természetes elhasználódást is beleértve), non-stop assistance szolgáltatást és csereautó szolgáltatást is. Vagyis akár elektronikai probléma, klíma, tömítések, hűtőrendszer, kenőrendszer, vezérlésgond és hasonló hibák esetén sincs saját költség. Ez nagyon jutányos ajánlat, figyelembe véve, hogy a Veyron 8.0 literes W16-os motorjához 10 hűtőradiátor kapcsolódik összesen, vagyis a 10 ezer befektetett font könnyen visszajöhet egy év alatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/