/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy férfi, akinek 6000 Transitja van

2016. augusztus 26. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

A padlást a legtöbb ember dolgozószobává vagy vendégszobává szokta átépíteni – nem úgy, mint Peter Lee. Az ő házának tetőtere a világ legnagyobb Transit gyűjteményét rejti.

Peter a 60-as években kezdett dolgozni az angol Langley üzemben, ahol Ford Transit haszongépjárműveket gyártanak – ő pedig a szabadidejében ugyanennek az autónak a modellváltozatait gyűjti, és a kollekciója már több mint 6000 darabot számlál. Ráadásul egy éven át lakott egy áruszállítóban, tavaly pedig könyvet is írt a legendás haszonjármű ötvenedik születésnapja alkalmából.

„Minden Transit ereklyét megvettem, amibe csak belebotlottam, és egy idő után mindez az életem fontos részévé vált,” mesélte Peter, akinek ma már mintegy 23 000 ilyen tárgya van, a frizbiktől kezdve a gumilabdán át a süteményes dobozig. Emellett kilenc izgalmas – és persze valódi, működő – Transit is áll a garázsában, köztük egy különleges, személyre szabott változattal, amelyben még bárpult is található. Szerencsére Peter hobbijában a családja is partner.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/