/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy lopakodó McLaren

2018. augusztus 23. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

A McLaren a hétvégén sorra kerülő Pebble Beach Concours d’Elegance szépségversenyen és autós felvonuláson mutatja be legfrissebb, egyedi kivitelű modelljét, amely a McLaren 600LT in Stealth Grey by MSO névre hallgat. A McLaren Special Operations részlege által összeállított egyedi kivitelű 600LT mutatja, hogy milyen személyre szabási lehetőségek rejlenek a márka legerősebb és legkönnyebb utcai modelljében.

A McLaren Sports Series sorozatának legkönnyebb és legizmosabb modellje, a júliusban közönség elé tárt 600LT MSO Defined alkatrészek garmadáját kapta meg, így egy igen figyelemreméltó szupersportgéppé avanzsált. Legfőbb jellegzetessége a különleges Stealth Grey, azaz lopakodó szürke fényezés, amelyet matt fekete és McLaren narancs színre fényezett elemekkel kombináltak a kocsi aerodinamikai tulajdonságainak kihangsúlyozására. A gépre emellett felszereltek egy, a McLaren F1 Longtail által inspirált karbon tetőlégbeömlőt, amely a légszívó rendszer funkcionális eleme és jellegzetes szívó hanggal járul hozzá a vezetési élményhez. A keretébe egy kamerát is beépítettek, ami rögzítheti a legszebb pillanatokat.

Ezen kívül, a Pebble Beach Concours d’Elegance-on felvonuló McLaren 600LT-t mindhárom, a típushoz elérhető karboncsomaggal ellátták, így gyakorlatilag az ajtókat leszámítva minden karosszériaeleme szénszálas műanyag (tükörházak, külső ajtóbetétek, első splitter, hátsó lökhárító, diffúzor, hátsó takaróelem, tető, oldalsó légterelők). A rugózatlan tömeget az ultra-könnyű, 10-küllős kovácsolt felnik csökkentik.

Az utastérben szuperkönnyű, egyenesen a Senna modelltől érkezett karbon versenyülések fogadják a beülőket hatpontos biztonsági övekkel, de a középkonzolt és ajtópaneleket is ebből a könnyű, ám merev motorsportos anyagból formálták ki. Egyedi továbbá a tetőbe integrált szívócső karbon belső takaróeleme, ami a különleges dizájnhoz is hozzátesz.

Az MSO által felextrázott és lekönnyített, 600 lóerős LT modell egyébként 2,8 másodperc alatt gyorsul 96 km/órára, csúcssebessége pedig 328 km/óra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/