/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy nagyon brit Range Rover

2015. január 16. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Land Rover a Montreali Autószalonon mutatta be az Evoque NW8 különkiadást, amely a harmadik az ikonikus brit helyszínek által inspirált modellek sorában. Az NW8 annak az észak-nyugat londoni kerületnek az irányítószáma, amely a 60-as évek óta a város kreatív központja és többek között a híres Abbey Road-nak is otthont ad.

Az NW8 kizárólag Fuji fehér fényezéssel és Firenze vörös tetővel, illetve tükörházakkal érhető el. A motorháztető és a csomagtérajtó Range Rover felirata is vörös, a 20 colos felnik pedig egyedi fekete fényezést kaptak. Mindemellett a fényszórókat és a ködlámpákat besötétítették, a hátsó lámpák pedig kristály fehér kivitelűek. Az oldalsó „kopoltyúk”, a hűtőrács, továbbá az alsó lökhárító betétek szintén feketék.

A vásárlók exkluzív utasteret is kapnak különleges fekete, perforált bőrülésekkel és fehér díszvarrással. Egyedi jellemvonások még a hímzett fejtámlák, valamint a vörösre anodizált Driver Selector tekerőgomb és volánbillentyűk. A kézi váltós modellek fehér tetejű és piros grafikájú váltógombbal érkeznek. Az NW8 modell emellett egyedi mintájú küszöblécekkel és autókulccsal rendelkezik, amelyet a híres Abbey Road gyalogos átkelőhely inspirált.

A Range Rover Evoque NW8-ból összesen 1000 darabot készítenek és nem minden piacon forgalmazzák majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/