/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy Rolls-Royce a szerelem jegyében

2016. február 07. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Pekingben bemutatott Rolls-Royce Ghost Eternal Love a szerelem jegyében született, a márka újévi ajándéka Kínának. Az egyedi kiadású Ghost stílusjegyeivel a fehér hattyút jeleníti meg, amely a kínai kultúrában a szerelem madara. Az évszámnak megfelelően 16 darabot készítenek belőle.

A hattyú dizájn a szerelemnek állít emléket. A keleti és a nyugati kultúrában egyaránt, a hattyú az elegancia és a hűség megtestesítője, a tisztaság és a lojalitás szimbóluma. A hattyúk közötti kötelék évekig, olykor egy életen át kitart, a párok kapcsolata olyan mély, hogy egyikük halála esetén a másik akár a saját életét is kiolthatja. A tradicionális kínai kultúrában a hattyúk a szerelem madarai, az örök szerelem megtestesítői.

A Rolls-Royce legfrissebb kreációja is a hattyú alakját ragadja meg. Az autó oldalán végigfutó ’vagonvonalon’ látható, két hattyú áltat megformált tökéletes szív az Eternal Love egyedi ismertetőjele, amely az utastérben, a bőrülések támláján is megjelenik. A hattyú eleganciáját és tisztaságát kiemelve a Ghost fehér és ezüst fényezést kapott és utasterében is a fehér bőrkárpit a meghatározó. A mennyezet vörös, csakúgy, mint az ülések díszvarrása. Körös-körül tölgyfa berakások ékesítik az autót, a megvilágított küszöbléceken pedig ’A szerelem az örökkévalóság’ felirat látszik.

A Rolls-Royce Ghost Eternal Love modellből összesen 16 darabot készítenek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/