/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy szemkápráztató Lexus kupé

2018. augusztus 07. 18:05   |   Autoblog
címkék:  

A Lexus Yellow Edition néven új exkluzív változattal rukkolt elő a hibrid és V8-as benzines változatban is elérhető LC sportkupéból. A kocsi élénk, sárga külső fényezést kapott, amihez egyedi belső hangulatok tartoznak, fekete, fehér és meleg sárga színekben. A Yellow Edition emellett négykerék-kormányzást, önzáró hátsó differenciálművet, aktív hátsó légterelőt és szénszálas tetőt is felvonultat.

A Lexus LC Yellow Edition egyedi élénksárga fényezést kapott, amely az utastérben is visszaköszön. A fekete ajtóelemeket sárga Alcantara betétek díszítik, míg a takumi mesterekre jellemző alapossággal készített sárga árnyalatú varratok a fehér bőrüléseken a műszerfal szélein, a kormánykeréken és a középső könyöklőn is megtalálhatók. Az utastérben ezen felül olyan egyedi extrákat találunk, mint a head-up display, az Alcantara borítású tetőkárpit és a 10 irányban állítható elektromos első ülések félanilin bőrkárpitozással.

Az LC Yellow Edition változat megkapta a Sport+ csomagot is mely számos fejlett menetdinamikai megoldással egészíti ki a modell amúgy sem szegényes szolgáltatásait. Kiváló kezelhetőség és kiváló irányíthatóság érhető el a Lexus Dynamic Handling (LDH) rendszerrel, melynek része a változtatható áttételű kormányzás (VGRS), valamint a négykerék-kormányzás, amely egymástól függetlenül szabályozza az első és a hátsó kerekek egymáshoz viszonyított elfordulását. Az LDH része a Torsen-rendszerű hátsó önzáró differenciálmű is.

Egyedi külső jellemzők még a 21 colos kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, valamint a strapabíró, mégis könnyű szénszálból készült tető és az aktív hátsó spoiler. Ez fontos szerepet játszik a jármű stabilitásának fenntartásában, ezért 80 km/h feletti sebességnél automatikusan kinyílik.

A Lexus LC Yellow Edition kupé októberben a Párizs Autószalonon is feltűnik. Az első megrendelt példányokat már ez év őszétől kiszállítják az ügyfelek részére.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/