/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy terepes Lamborghini

2019. szeptember 30. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Nem gyakran fut össze az ember terepjáróvá alakított Lamborghinivel. Most azonban itt van egy, ráadásul eladó. Egy első generációs, 500 lóerős V10-es motorral szerelt Gallardo emelt futóművel, tetőcsomagtartóval és kiegészítő szúrófényekkel. Jópofa járgány.

Ezt a 2004-es évjáratú Gallardót valaki offroados, expedíciós stílusban építette át, ami meglepően jól áll az olasz masinának. Néhány centiméterrel megemelték a futóművet és körbeműanyagozták az autót, a szegecselt sárvédő-szélesítések sem hiányoznak. A kerekeket viszont nem cserélték le, az összkerékhajtású Gallardo a gyári szettjén gurul. A tetőre egyedi keresztrudakat szereltek, a motorházfedélre pedig pótkereket rögzítettek, szafari kinézetet kölcsönözve a sportkocsinak. A sötétben tájékozódást a tetőre szerelt LED-rúd és a két első szpotlámpa segíti.

A terepes Gallardót az interneten árulják és 115 ezer eurót kérnek érte. Ez picit magasabb, mint amennyiért a Gallardókat jellemzően kínálják, de mondjuk ez nem is egy hagyományos darab.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/