/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy métert sem szabad megtenni az új Ford Escape-pel

2012. július 20. 11:22   |   Autoblog
címkék:  

A Ford arra kéri az 1,6-os Ford Escape észak-amerikai vásárlóit, hogy biztonsági okokból egy métert se tegyenek meg az autóval. Könnyen lángra kaphat az autó.

Hatalmas sikernek szánta a Ford az Escape új generációját, amely Európában Kugaként kerül piacra. Egy hét alatt két visszahívást is hirdettek az autóval kapcsolatban, először a padlószőnyeggel kapcsolatban, amely begyűrődhet a fékpedál alá.

Ez is kellemetlen, de még rosszabb a második visszahívás, ebben az esetben ugyanis a Ford nyomatékosan arra kérte az 1,6-os EcoBoost motorral szerelt verzió vásárlóit, hogy egy métert se tegyenek meg az autóval. Az üzemanyagcső elszakadhat, ami szivárgást és ezáltal tüzet okozhat a motortérben, három esetről már tud is a gyártó. Kettő a gyár udvarán, egy pedig egy kanadai ügyfélnél keletkezett.

A Ford gyorsított eljárásban próbál pótalkatrészt biztosítani, a javítás elvégzéséig ingyen csereautót biztosítanak mindenkinek, aki ezt igényli. A padlószőnyeges visszahívás 8200, a súlyosabb 11 500 autót érint.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/