Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egyedi szörfdeszkát készített a Rolls-Royce egy ügyfelének

2018. augusztus 12. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Fából készült, arannyal is bevont, 279 centiméter hosszú szörfdeszkát rendelt egyedi luxusautójához egy Rolls-Royce tulajdonos. Ezt fogja két tengerparti európai helyszínen megmutatni a nagyérdeműnek a brit márka.

Luxusautókhoz luxus fogyasztási cikkek is dukálnak, s ezek elkészítésének egyik mestere a Rolls-Royce, amely akár egy egyszerű tollért is olyan összegeket képes kérni, mint egy kisebb használtautó értéke. De amíg van igény az efféle fényűzésre, miért is ne tenné?

Legutóbb egy egyedi szörfdeszkát készített a patinás brit márka egy tavalyi vásárlójának, amelyet most két helyszínen, Cannes-ban (Franciaország) és Marbellán (Spanyolország) tesz közszemlére egy szintén egyedi Ghost tetején.

Az Angliában készített, kilenc láb két inch, azaz 279 centiméter hosszú deszka alapanyaga a fa, amiből többfélét is felhasználtak gyártásához (például amerikai dió, nyír, füge, valamint afrikai keményfa), míg a díszítő elemek között megtaláljuk a 24 karátos aranyat.

A két állomáson egy-egy Hot Spot állomás fogja várni az érdeklődőket, akik között sok potenciális vevő is lesz, nekik pedig a modellpaletta különböző résztvevőinek tesztvezetésével igyekszik kedveskedni a gyártó. Így többek között lehetőség nyílik beleülni a nyitható tetejű Dawn, az új Phantom, valamint a Cullinan terepjáróba is. A Cannes-i Hot Spot helyszínéül augusztus 12-ig az Intercontinental Carlton Hotel szolgál, ezt követően pedig 15-étől a Marbella melletti La Reserva Golfklub várja a nagyérdeműt egészen szeptember 2-áig.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!