/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egyedi Rolls-Royce-ok az olimpiai záróünnepségen

2012. augusztus 14. 19:58   |   Autoblog
címkék:  

A 30. Nyári Olimpiai Játékok egy fergetes showműsorral ért véget Londonban, amelyet a helyszínen 80 ezren kísértek figyelemmel. Az esemény inkább fesztivál volt, mint ünnepség; a One Direction fiúcsapattól kezdve George Michaelon és a Pet Shop Boyson át a The Who zenekarig szinte mindenki fellépett. A záróünnepségen rengeteg jármű is részt vett, a tipikus londoni csúcsforgalmat imitálva.

A kezdetben újságpapírba burkolt járművekről később lekerült a "kabát"; és brit klasszikusok bújtak elő alóluk. Volt itt Mini, MG, Austin-Healey, Lotus, háromkerekű Reliant Robin, valamint olasz, német és amerikai kocsik is. A Spice Girls, akik a záróünnepségre újra összeálltak, klasszikus fekete london taxikon énekeltek. De feltűnt három darab különleges Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe is, amelyek a brit popsztárokat, Jessie J-t, Tinie Tempah-t és Taio Cruzt vitték körbe a stadionban.

A fenséges „English" fehérre fényezett Rolls-Royce-ok a gyártó 108 éves történetében először áttervezett logót kaptak. A tradicionális RR betűk helyett Emily szerepel rajta, akinek a köpenyét a sikeres londoni olimpiai játékok tiszteletére brit lobogóra cserélték. Az utastérben, a kormánykerék közepén koszorúba foglalt fáklya látható, a magas fényű könnyűfém kerekek mindig vízszintesen álló középső tárcsáján pedig a ‘London 2012′ és a ‘Citius, Altius, Fortius’ (‘gyorsabban, magasabban, erősebben) olimpiai jelmondat olvasható. A rendkívül limitált példányszámra egy krómozott plakett hívja fel a figyelmet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/