/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Egymillió mérföldet ment autójával, kapott egy újat

2016. május 14. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Victor Sheppard 2007-ben vásárolta Toyota Tundra pickupját és egészen mostanáig rendületlenül használta, a kötelező szervizeket mindig lelkiismeretesen elvégeztetve. Kilenc év alatt több mint egymillió mérföldet rakott az autóba, ami ezt az eredeti motorjával, váltóművével és fényezésével vészelte át. A Toyota alig várja, hogy szétbontsa az autót és tüzetesen megvizsgálja, mi a titka a kivételes futásteljesítménynek. Mr. Sheppard pedig megkapta az új, 16. Tundráját.

Victor Sheppard 2007-es modellévű Toyota Tundrája az egyik első, a Toyota San Antonio-i gyáregységéből kigördült példány volt. Az autó átvételének napjától kezdve Sheppard hatalmas távolságokat tett meg vele, évente átlagosan 125 ezer mérföldet (200 ezer kilométer) autózott otthonától a munkahelyéig és vissza. Annak érdekében, hogy autója kiváló állapotát megőrizze, mindig elvégeztette az előírt karbantartásokat, kilenc év alatt 117-szer látogatta meg a márkaszervizt. Elmondása szerint az autója most is remekül néz ki, kisebb esztétikai hibáktól eltekintve szinte újnak hat. „Az ülések is olyanok, mint új korukban, persze nem olyan tiszták, de nincsenek kiülve” – tette hozzá.

A Toyota texasi mérnökeit érthető módon nagyon foglalkoztatja, hogy a hajtáslánc és más alkatrészek, mint például az ülések hogyan bírták ki az 1,6 millió kilométert. Éppen ezért hónapokig tartó, részletes vizsgálatnak vetik alá a Tundrát, csavarjaira szedik és a folyamat során szerzett tapasztalataikat megpróbálják majd az új fejlesztésű modellekbe is átültetni. Mr. Sheppard pedig beülhet a 16. Tundrájába, hogy folytathassa a mérföldek halmozását.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Draganits Laszlo
2016-05-15 - 07:31

Megnézik mit lehet vékonyabbra gyengébbre csinálni, mert egy autónál nem cél a magas futásteljesítmény.elmarad az inger, hogy újat kéne már venni

ildikó
2016-05-15 - 11:16

Van egy csodás állapotú Opel Asconám, 1986-os…., 30 éves…..
Nem kaphatnék helyette egy újat?????
Akár kisebb Opelt?
Nincs pénzem új autóra, ez volt az első az életemben és az utolsó, ha nem cserélhetném újra ingyen…

Csak néhányat gyártottak belőle, múzeumba is mehetne!


*/