/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Együtt a legjobb James Bond autók

2015. szeptember 21. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A novemberben mozikba kerülő új James Bond film, a Spectre ismét bővelkedik brit gyártmányú autókban, amelyek közül a legjobbakat a Frankfurti Autószalonon is bemutatták a nagyérdeműnek. Ezek egyike a valaha készült legfejlettebb Jaguar, a C-X75, de felsorakozott mellé a legerősebb sorozatgyártású Range Rover, valamint egy egészen durva Land Rover Defender is.

A 24. James Bond film, a Spectre látványos autós üldözéseket tartogat, ahol számos, a Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) részlege által felkészített járművet láthatunk akció közben. A Rómában felvett jeleneteken a legtöbbet a narancsszínű Jaguar C-X75 szuperautó szerepel, amelyet a Hinx-szet alakító David Bautista vezet. Az Ausztriában rögzített akciójelenetek középpontjában pedig a Land Rover legerősebb és leggyorsabb szériautóját, a Range Rover Sport SVR-t láthatjuk majd. Néhány speciális Land Rover Defender is készült a filmhez, 37 colos óriás gumikkal és megerősített karosszériával. Alig várjuk a produkciót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/