/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Eladó egy tűzben elpusztult, ritka BMW 3.0 CS karosszériája

2017. április 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A közel 50 évvel ezelőtt gyártásnak indult, majd különleges kinézete, minőségi belseje és páratlan vezethetősége miatt híressé vált BMW akkori 6-os sorozata mára igazi kincs lett, így a szép példányokat csillagászati árakon adják. De mi a helyzet, ha csak egy váz van?

A ’60-as évek végén bemutatott BMW CS (E9-es széria) egy igazi klasszikussá érett örökifjú formatervének, hibátlan vezethetőségének és örökké borsos árának köszönhetően, így aki egy ilyen modellt tudhat magáénak, az egy aranytojást tojó tyúkot tart. Persze ehhez elengedhetetlen a szép állapot is, hisz bizonyos alkatrészeket szinte lehetetlen beszerezni.

Épp ezért fordulhat elő az, hogy az alábbi, tűzben elpusztult, és jelenlegi állapotában internetes aukcióra kínált 3.0 CS-re még a cikk írásának pillanatában egyetlen ajánlat sem érkezett. Míg a makulátlan darabok 30 millió forintot is megérhetnek, ennek a pórul járt példánynak a karosszériáját leszámítva semmilyen alaktrésze nem maradt épen: ablakai kitörtek, motorja, váltója és belseje egyaránt megsemmisült, így restaurálása szinte lehetetlen.

Ettől még valami replikát ki lehetne hozni belőle, de arra a gyűjtők aligha harapnának, így egyelőre marad az enyészeté a jobb sorsot érdemelt kupé. Ha valaki mégis meggondolná magát, ne feledje, hogy az állapotjavítás megkezdődött, ugyanis az autó hirdetője egy új jelvényt rakott annak orrára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Ica Fenyvesi
2018-10-15 - 19:33

hol az autó megveszem

Kis Csaba
2018-12-19 - 18:32

A tulaj telefonszáma érdekelne.


*/