/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eladó Floyd Mayweather két Bugattija, és elég fájó az árcédula

2017. április 17. 17:45   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Talán nem a hirtelen elszegényedés miatt válik meg mindkét Bugatti Veyronjától a bokszlegenda, egyszerűen inkább csak lomtalanít, és helyet csinál újonnan rendelt Chironjának. A két szépséget összesen 1,86 milliárd forintért lehet megvásárolni.

Talán nem sokan rendelkeznek akkora vagyonnal (és ide nem csak magánembereket, hanem akár kisebb országokat is sorolhatunk), mint Floyd Mayweather Jr., a bokszvilág egyik meghatározó alakja, aki nem utolsósorban csillogó életvitelével is kitűnik az egyszerű emberek közül.

Az amerikai nyugdíjas ökölvívó például több, kifejezetten ritka luxus- és sportautót számláló gyűjteménnyel büszkélkedhet, melyek között Ferrari Enzo, Koenigsegg, vagy nemsokára a Bugatti Chiron is szerepel majd. Ám üzletember lévén azt is tudja, mikor mitől kell megválni, ezért az öklöző most egyszerre mindkét Bugatti Veyronját eladásra kínálja.

A roadstereket hirdető Luxury Auto Collection nem volt rest kiírni a két példány vételárát sem. Az egyik egy mattfehér alapon piros és bordó témában készült 2011-es Grand Sport, melynek 1001 lóerőt számláló 8.0 literes W16-osába mindössze 1668 mérföldet (azaz 2684 kilométert) csavart a sportoló, így karosszériája és ahhoz tökéletesen passzoló piros-fehér bőr belseje is tökéletes állapotnak örvend. Így nem is csoda, hogy 2,45 millió dollárt, azaz mintegy 718 millió forintot kérnek a ritkaságért, ám ez még az olcsóbbik variáns a kettőből.

A másik példány ugyanis egy 2015-ös Grand Sport Vitesse, amely ugyancsak egy levehető tetejű Veyron, ám a motorja már 1200 lóerőt teljesít, ráadásul a világrekord tempót elért fekete-narancssárga modell színeiben pompázik. A rikító narancs és mélyfekete téma a belső térben is nyomon követhető. A hibátlan állapotú autóba csupán 1041 mérföldet (1675 kilométert) pakolt a sportoló, így 3,95 millió dolláros 1 milliárd 157 millió forintos) eladási ára nem elírás.

Reméljük, a kettő értékéből kifér az új Chiron ára, nehogy nyugdíjasként plusz mérkőzést kelljen vállalnia az összeg összegyűjtésére…


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/