/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elárverezi a Bostoni repülőtér az otthagyott autókat

2015. október 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Boston Logan nemzetközi repülőtér vezetősége megelégelte, hogy csak gyűlnek az elhagyatott járművek a társasághoz tartozó parkolóban, így hamarosan egy árverést tartanak, ahol bárki legálisan juthat a 95 autó valamelyikéhez.

Nem tudni, milyen indokból hagynak emberek autókat a nagyobb forgalmat lebonyolító parkolókban. Talán a végső elutazás vagy egyszerűen csak az adott járműhöz társuló összegyűjtött büntetések, költségek végett, de a Boston Logan nemzetközi repülőtér garázsaiban évente 10-20 ilyen autót derítenek fel a folyamatos feltérképezést végző őrök.

Az elmúlt évek alatt így 95 olyan négykerekű gyűlt össze, melyekért senki sem jelentkezett. A lista elég sokszínű, van 1991-es Isuzutól kezdve 2005-ös Jeepen és 2007-es Mini Cooperen át egészen 2009-es BMW 3-as szedánig minden.

Így most – bár kulcsok nélkül, de – rendezett papírokkal juthat bárki a licitálásra kerülő járművekhez, melyeket október 17-én egy kétórás kollektív megtekintést követően vásárolhatnak meg a kilátogatók.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/