/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elárverezik a Halálos iramban élő show-jának autóit

2019. január 13. 13:34   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tavalyi év egyik legnagyobb autós showműsora volt a Halálos iramban filmsorozat európai előadásturnéja, amely sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az anyagi nehézségek megoldására elárverezik a műsorban használt autókat.

Miután a tavalyi európai turnét követően idén nem tudott világméretűvé válni, a show-t működtető menedzsment úgy döntött, elárverezi a Halálos iramban Live műsorának teljes kelléktárát.

Ez pedig jó hír a rajongóknak, akik igazi ereklyékkel gazdagíthatják már meglévő gyűjteményüket, hisz az összes járgány értékesítésre kerül. Habár ezek nagy része nem az eredeti, filmekben szereplő jármű, azokra megszólalásig hasonlítanak.

Akad például az első részben található kamionos rablás jelenet három fekete Honda Civic modellje, melyekbe Ford motorokat szereltek, de a Chevrolet LS V8-asával felvértezett könnyűszerkezetes óriásgokart is hazavihető, melyet a hatodik részben láthattunk. Olyan érdekességek is megtalálhatók a listán, mint a Toyota Supra, Honda S2000, Mazda RX-7, Nissan Skyline GT-R vagy éppenséggel több darab rendőrségi Dodge Charger. Az autók többsége 10 ezer fontos kikiáltási árról indul, de akad például egy Jaguar V6-ossal szerelt Lamborghini replika, amely 20 ezer fontról indul.

Érdekes, hogy az olyan eredeti relikviákat, mint a Tokiói hajszában látott Nissan 350Z, szintén 10 ezer fontos kikiáltási árral hirdették meg. Míg sokan álmodoznak arról, hogy milyen menő lenne az utcán hajtani valamelyik gépet, sajnos el kell rontsuk a kedvüket. Hivatalosan ugyanis egyik jármű sem rendelkezik forgalmi engedéllyel, így jelenleg kiállítási darab vagy versenypályás tesztautó lehet belőlük.

Aki még nem hallott volna a show-ról, de szereti a sorozatot, annak itt egy átfogó bemutató:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/