/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elégedettek a Hyundai tulajdonosok

2008. augusztus 20. 15:59   |   Autoblog
címkék:  

A J.D. Power 2008-as felmérése alapján a Hyundai tulajdonosok a legelégedettebb vásárlók közé tartoznak

Európában a Hyundai az egyik legfigyelemreméltóbb fejlődést produkáló márka. Az eredmény mögött a Hyundai modellek kiemelkedő minősége, attraktív formaterve és megbízhatósága, valamint a kapcsolódó szolgáltatások rendkívül magas színvonala áll, amit egyértelműen megerősít a J. D. Power and Associates 2008-as vevőelégedettségi felmérésének eredménye is.


A tanulmány összegzett sorrendet állít fel márkák, valamint különböző modellek között, de rangsorolja a modelleket kategóriák szerint is, figyelembe véve a járművek minőségét, azok megjelenését, fenntarthatóságát, valamint a kapcsolódó szolgáltatások színvonalát. Megállapítja, egyebek mellett, hogy az előző évi eredményekhez hasonlítva, az autóipar átlagosan mintegy hat százalékos minőségjavulást könyvelhet el.

Ez jól mutatja, hogy a gyártók valóban odafigyelnek vevőik, ügyfeleik visszajelzéseire, és a különféle vevőelégedettségi felmérésekre is. Emellett azt is fontos megjegyezni, hogy a J. D. Power mutató kizárólag új autókra vonatkozik, a feldolgozott adatok mind a vásárlás utáni első 90 napra vonatkoznak.

A J. D. Power legújabb elemzése abszolút sorrendet állít fel a vizsgált modellek és kategóriák között.

Figyelemreméltó, hogy három kategóriában is dobogós helyezést értek el a Hyundai modelljei. A kis autók között a Hyundai Accent harmadik lett, hasonlóan jól szerepelt a Hyundai Elantra is, mely az alsó-közép kategóriában lett ugyancsak harmadik, míg a középméretű szabadidő-terepjárók között a Hyundai Santa Fe az előkelő második helyet szerezte meg.

Elismerésre méltó az a tény is, hogy a meghibásodási statisztikák tekintetében is mértékadónak tekinthető a Hyundai márka, hiszen az első 15-ben található, olyan illusztris, minőségi társaságban, mint a Porsche, a Lexus, a Mercedes-Benz vagy az Audi. Mitöbb, a dél-koreai márka meghibásodási eredménye jobb az iparági átlagnál és olyan versenytársakat és presztízs márkákat utasít maga mögé, mint a Volvo, a BMW, a Subaru és a Saab.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/