/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elfoglalja San Franciscot a Jaguar I-Pace – videóval

2018. október 05. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Biztosra ment a Jaguar új elektromos modellje népszerűsítésekor, ugyanis San Francisco utcáira küldött több tucatot a divatos I-Pace villanyterepjáróból. A modellek megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek egészen október 7-ig.

Jön a Jaguar I-Pace, az elektromos terepjáró. Még év vége előtt átvehetik az első tulajdonosok az előrendelt példányokat, ám mielőtt ez bekövetkezhetne, a cég további reklámkampányokat indít a villany SUV népszerűsítéséért.

Most épp a kaliforniai San Francisco könyékén – pontosabban San Mateoban – lelhető fel több tucat az elektromos vadmacskából egészen október 7-ig a Jaguar Electrifies Experience turnénak köszönhetően.

Ráadásul egy elzárt pályán próbára is lehet tenni az újdonságokat, igaz, ehhez előzetes jelentkezés szükséges. A rendezvényt olyan dolgok teszik teljessé, mint a kiállított Formula E I-Tpye vagy épp az I-Pace eTrophy elektromos versenyautók, illetve a Smart Mirror érintőképernyők és egyéb technikai finomságok.

Az október 7-i zárást követően követően a show tovább robog Los Angelesbe, Dél-Floridába, valamint New Yorkba is, hogy mindenki megismerhesse a modell előnyeit és tulajdonságait.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/