/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkelt az összes Bugatti Veyron

2015. február 07. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Januárban jött a hír, hogy már csak nyolc darab autót kell értékesíteni a 450 darabosra tervezett Veyron szériából, a napokban pedig Wolfgang Dürheimer, a Bugatti elnöke örömmel újságolta, hogy mind a nyolc példány gazdára talált. Szabad tehát az út az utód előtt, amely a beígérteknek megfelelően még jobb és még erősebb lesz.

A világ leggyorsabb szériagyártású autója sikertörténet a Bugattit birtokló Volkswagen számára. Az eredetileg 300 darabosra tervezett sorozat a targatetős Grand Sport megjelenésével 450 darabosra hízott, az ügyfelek érdeklődését pedig az utolsó évben exkluzív különkiadásokkal sikerült fenntartani. Mára az összes Veyron gazdára talált, így hamarosan leállnak a molsheimi gyártósorok.

Dürheimer elmondta, hogy a 450., utolsó példány számára ünnepséget szerveznek a márciusi Genfi Autószalonon. Az utódra pedig, „amelynek mindent jobban kell csinálnia”, még egy ideig várnunk kell.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/