/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkeverte Nico Rosberg bajnoki serlegét a posta

2017. július 15. 17:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehetünk a Forma-1 világbajnokai vagy egyszerű állampolgárok, ha csomagfeladásról van szó, még a brit posta is képes hibázni akár a legfontosabb feladott értékekkel is, ahogy történt ez Nico Rosberggel, akinek az F1-es bajnoki kupáját vesztették el a hivatalban.

Mindig kockázatot jelent csomagot feladni, legyen az csak a szomszéd városba, vagy a világ másik felére. Ezt most már Nico Rosberg, a visszavonult Forma-1-es világbajnok is tudja, akinek a Goodwoodi Sebességfesztiválra küldött győzelmi kupája tűnt el az angol postán.

A számára felbecsülhetetlen értékű tárgyat öt napig keresték, mire meglett, hiába biztosították a lehető legjobban. Az Autosportnak adott interjúban elárulta, „nagyon megrémültem, mikor megtudtam, hogy elveszett, mert a lehető legnagyobb biztonsági és biztosítási lehetőségek mellett küldtük el Goodwoodba (a bajnoki serleget). Öt napra eltűnt. A postán veszett el. Volt néhány nehéz napom emiatt, de végül visszakaptam” – tette hozzá.

Hogy mi és miért történhetett, arról nem tudni, de az biztos, hogy többé nem küldi el (legalábbis saját maga folyamatos jelenléte nélkül) sehová élete munkájának gyümölcsét a német.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/