/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elölről is láthatjuk az új Volkswagen Caddy-t

2020. január 28. 19:15   |   Autoblog
címkék:  

Az új generáció nagyon eltérő lesz, és mégis megfelel minden ismert követelménynek: a Volkswagen Haszonjárművek az ötödik generációs Caddy-vel egy teljesen új autót alkotott, egy csavar sem maradt érintetlen.

20191206_Caddy5_Press_Skizzen_003_Doki

Az új Caddy koncepció tervei egyre konkrétabban kirajzolódnak, így egyértelmű, hogy a jövő évben sok minden változik a Volkswagen Haszonjárművek újdonságán. A Caddy Cargo változata hangsúlyozza az újfajta bizalmat az egyébként funkcionális, praktikus kategória iránt. A dizájn vázlat világosan megmutatja: a tetővonal kissé hátrafelé lejt, a rövid tengelytáv meghosszabbodik, a kerekek pedig, az igényeknek megfelelően nagyobbak lettek.

A LED-es fénygrafika is nagyon innovatívvá válik: az első lámpák vizuálisan kiterjesztik a hűtőrácsot, és közvetlenül a jármű karosszériájának sportosan elegáns oldalvonalaihoz vezetnek. Az új Caddy dizájn terve is egyértelműen megmutatja a függőlegesen elrendezett, keskenyebb lámpákat az autó hátulján. Minden különbözik, de még mindig tágas rakodótérrel és nagy rugalmassággal rendelkezik. Megmaradnak azok a szolgáltatások, amelyek az ügyfelek előtt mindig vonzóvá tették a Caddy-t.

A szegmens sportosabbá váló karaktere például jól tükröződik a személygépkocsi változaton is: a rövid tengelytávú jármű nem csak nyugodtabbnak tűnik, hanem a valóságban is szélesebb és hosszabb lett. Az új Caddy-t tehát sok vásárló, beleértve a sportokat és az aktív szabadidős tevékenységeket folytatókat is, érdekes és praktikus lehetőségnek tekinti. Az egyik szemrevaló vonzerő kétségkívül a hatalmas panoráma üvegtető, mely kategóriájában a legnagyobb.

Ugyanakkor, minden korábbinál több járművezető-asszisztens rendszer találja meg helyét a városi szállító jármű és a családi egyterű osztályban. Az új Caddy „mindig csatlakoztatva” van, ami azt jelenti, hogy egy kerekeken guruló internetes eszközzé válik, amely valós idejű információkkal rendelkezik.

Az új Caddy városi haszonjárművet és a családi MPV-változatokat február végén mutatják be először a nagyközönsége számára. További részletek hamarosan.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/