/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Érdekel bárkit egy Lamborghini roncs a rendes ár negyedéért?

2017. január 07. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A mindössze 150 darabos szériában gyártott Lamborghini Diablo SE30 egy nem épp makulátlan példányát lehet megvásárolni 100 ezer euróért, amely a hibátlan modellek értékének a negyede. Ám jó kérdés, mennyi pénz kell ahhoz, hogy régi fényében pompázzon az olasz csoda.

Ha valaki túl sok szabadidővel rendelkezik vagy szereti a klasszikus sportautókat, ez a Lamborghini Diablo egy jó befektetési ajánlat lehet számára.

A szóban forgó, képeken látható hiányos olasz járgány történetesen egy SE30 modell, amelyből csupán 150-et készített a cég fennállásának 30. évfordulójára. Ez tulajdonképp a mezei Diablók könnyebb és erősebb változata volt 530 lóerővel, hátsókerék-hajtással, állítható futóművel, plexi oldalablakokkal, szénszálas műanyagból megmunkált ülésekkel, rádió, klíma és szervokormány nélkül szerelve.

Ezeket figyelembe véve nem csoda, hogy egy-egy hibátlan példány 400 ezer dollár (115 millió forint) körül talál új gazdát, az alábbi, szedett-vedett egyed viszont „csupán” 100 ezer euróért (31 millió forintért) keresi gondos tulajdonosát az eBay-en. Az eladó állítása szerint aktuális birtokosa 10 évvel ezelőtt vette az Egyesült Arab Emirátusok egyik hercegétől, aki egy garázsban találta hasonló állapotban.

Aki nem szeretne vesződni a javítással sajátkezűleg, az megbízhatja az eladót is, ez esetben 200 ezer eurót (61,5 millió forintot) kell leszurkolnia a csiszolatlan gyémántért. Hát nem visszautasíthatatlan az ajánlat?

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/