/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Érkezőben a hátul hajtó Lamborghini Huracán

2016. április 30. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az olasz manufaktúra hamarosan piacra dobja az 580 lóerős, csak hátsó tengelyét hajtó Huracánt, amitől új ügyfelek érkezését reméli. A modellből egyébként tavaly 2242 példány talált gazdára, ezzel abszolút rekordot döntve a cég eladásai tekintetében.

Nem megy rosszul a szekér manapság a Lamborghini háza táján, hisz 2015-ben összesen 3245 gépkocsit értékesítet, amely a gyártó történetének eddigi legnagyobb darabszáma.

Ebben nem kis szerepet játszott a Huracán LP610-4, melyből 2242 darab fogyott. A sikeren felbuzdulva hamarosan érkezik az LP580-2, azaz a valamivel gyengébb, de csak hátul hajtó sportkocsi az igazi kihívásokat keresők örömére.

Ellentétben a modell elődjének számító Gallardo LP500-2 Balboni modellel – melyből csak 250-et készítettek – a Huracán LP580-2 korlátlanul áll majd a vásárlók rendelkezésére, így a típus összértékesítésének 30-40%-át remélik tőle látatlanban új ügyfelek bevonzásával a képbe – tovább növelve az eladási számokat.

Az új Huracánon kívül is tartogat meglepetést az olasz márka, ugyanis néhány éven belül megjelenik a kínálatban a gyártó második SUV-ja, az Urus, melyben állítólag egy 4.0 literes duplaturbós V8-as egység fog szolgálatot teljesíteni 4 másodperc alatti gyorsulással és 300 km/óra feletti végsebességgel. Már a remélt darabszámot is közzétette a Lamborghini: 6000 példányt szeretnének évente átadni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/