/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Erősebb lett a Mazda MX-5

2018. június 20. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Mazda frissíti MX-5 modellcsaládját. A vászontetős Roadster és a keménytetős RF egyaránt erősebb motorokat kap, emellett számos új biztonsági asszisztens rendszerrel gazdagodik.

Mazda_MX-5_Brown_soft_top_GER_RQ

Az átdolgozott 1,5 és 2 literes Skyactiv-G szívómotorok javított égéssel és nagyobb nyomatékkal rendelkeznek, emellett teljesítik az új Euro 6d Temp emissziós előírásokat is. A 2 literes erőforrással kiemelten foglalkoztak, ez immár még pörgősebb és kifinomultabb a hangja. A maximális fordulatszámot 6800-ról 7500-ra emelték, aminek megfelelően a lóerők száma 160-ról 184-re ugrott (7000 ford./percnél). A nyomaték 200-ról 205 Nm-re nőtt 4000-es fordulatszámnál.

Az MX-5 modellekbe friss i-ACTIVSENSE biztonsági technológiákat is bezsúfoltak. A városi vészfékasszisztens immár a járművek mellett a gyalogosokat is felismeri, sőt, hátrafelé is lát és figyelmeztet az akadályokra. Új a vezetői éberségfigyelő és a táblafelismerő rendszer, továbbá a tolatókamera.

Mazda_MX-5_Brown_soft_top_GER_side

Ami a külsőt illeti, a 16 és 17 colos könnyűfém felniket immár sötétebb tónusban is lehet kérni, s megjelent a kínálatban a barna vászontető.

A 2019-es modellévű Mazda MX-5 értékesítése Európa-szerte augusztusban kezdődik.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/