/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Erre figyeljen, ha E65-ös BMW 7-essel közlekedik

2017. május 28. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bizony, nem csak az újautókat érik visszahívások, hanem már gyártásból kifutott modelleknél is feltárnak olykor-olykor veszélyes vagy bosszantó hibákat. Legutóbb az E65-ös szériás 7-es BMW jobban felszerelt példányainál derült ki, hogy menet közben kinyílhatnak az ajtók.

Minél több extra és elektronika található egy autóban, annál több hibalehetőség áll fenn. Az idő múlásával ezek pedig csak hatványozódnak.

Legutóbb például az előző generációs 7-es BMW-nél derült ki, hogy ajtói hajlamosak kinyílni menet közben. A probléma a finom zárómechanikával (Soft Close rendszerrel) ellátott modelleknél jelentkezhet, amikor is a zár egyszer csak elengedi az ajtót. Hogy ez Európában hány autót jelent, nem tudni, de Amerikában a 63 ezer értékesített példányból 45 484-et érint, tehát a modellek többségét.

Egyébként konkrétan a 2005 és 2008 között (hosszú és rövid tengelytávval egyaránt) gyártott mindenféle variánst fenyeget. A bajor márka kéri, hogy aki nem biztos saját autóját illetően, inkább vigye be a legközelebbi márkaszervizbe, hogy meggyőződhessen a potenciális veszély orvoslásáról.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/