/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Exkluzív kiadás érkezik a Volkswagen Arteonból

2020. január 07. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen Arteon R-Line Edition a dinamizmusra és a minőségi utazásra fókuszál. Egyedi stíluselemek, gazdag alapfelszereltség és a paletta legerősebb motorjai jellemzik az exkluzív különkiadást, amiből összesen csak 250 darabot fognak készíteni.

Az Arteon R-Line erőssége az egyedi, széleskörű felszereltsége, amely ebben a kombinációban egyik másik változatnál sem érhető el a modellpalettán. S persze a Moonstone szürke fényezés a fekete tetővel is ennek a modellnek a kiváltsága. A 20 colos Rosario könnyűfém felnik fényes fekete dukkót kaptak, s a B-oszloptól hátrafelé a sötétített üvegezés is alapáras.

Az utasteret a külsővel összhangban rendezték be. A nappabőr kárpitozás, a fűthető első és hátsó szélső ülések, a csúcs Discover Pro infotainment rendszer és a digitális műszerfal egyaránt az alapfelszereltség részeit képezik. A vezetői asszisztens rendszerek között megtalálható a parkolássegítő, a táblafelismerő, a sávváltást segítő rendszer, az autonóm vészfékrendszer és az adaptív sebességtartó automatika.

Az Arteon R-Line Edition csak a legerősebb motorokkal rendelhető. Mindegyik 2 liter lökettérfogatú, közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltésű és 7-fokozatú DSG duplakuplungos váltómű tartozik hozzá. A két szerényebb teljesítményű erőforrás a 190 lóerős TSI és TDI, őket követi a 240 lovas duplaturbós TDI 4MOTION összkerékhajtással kiegészítve, a legpotensebb blokk pedig a 272 lovas TSI, ugyancsak négykerék-hajtással párosítva. A menetstabilizáló rendszer immár akár teljesen ki is kapcsolható. A két legerősebb változat alapáron megkapja az adaptív lengéscsillapítókkal szerelt DCC felfüggesztés legfejlettebb változatát, a másik kettőhöz felárért rendelhető.

A Volkswagen Arteon R-Line Edition máris elérhető, a 190 lovas 2.0 TSI modell indulóára 55 970 euró. A vevők februártól kapják kézhez az autóikat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/