/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Exkluzív limitált szériákkal bővül a csúcs BMW X modellek portfóliója

2021. július 12. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW X5, X6 és X7 portfólióján most új limitált szériák mutatkoznak be: az előbbiekhez megrendelhető Black Vermilion különkiadás a legexkluzívabb felszereltségi részleteket gyűjti csokorba, az utóbbihoz elérhető Frozen Black metál különkiadás pedig a lenyűgöző opciók exkluzív harmóniájával kecsegtet.

BMW X5 és X6 Black Vermilion

A Black Vermilion limitált széria középpontjában a fekete és a vörös árnyalatok kölcsönhatása áll. A vese alakú BMW hűtőrács-pár típus-specifikus vörös lamellái és a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése például megnyerő kontrasztot alkot. A BMW X6 Black Vermilion különkiadás esetében mindezt a hűtőrácsok Iconic Glow megvilágítása emeli új dimenzióba.

A frontrész hamisítatlan kisugárzását a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag első fényszóróinak kék X betéttel jelzett BMW Laserlight lézerfény-technológiája nyomatékosítja. A BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion limitált szériák lendületes karosszéria-kialakítását mindezeken felül az M Sport csomag tételei fokozzák, olyan sportos elemekkel, mint például az egyedi első és hátsó lökhárítók, valamint a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opciói.

A kifejezetten a különkiadások számára tervezett, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 22” méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák mögött a BMW M sport fékrendszer vörösre fényezett féknyergei ragyognak.

A Black Vermilion különkiadások utasterében antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpit adja meg a kivételesen kifinomult hangulat alapját, miközben a limitált széria exkluzivitását az egyes dekorbetétek BMW Individual Black Piano fényezése, a pohártartó fedelében pedig a különkiadás gravírozott logója hangsúlyozza. A BMW iDrive operációs rendszer vezérlőtárcsájának, az automataváltó előválasztó karjának és a Start/Stop gomb üvegből készült, Crafted Clarity kiadása az utastér végtelenül kifinomult részleteinek sorát színesíti, ahogyan a BMW Individual nemes fából készült, alumínium berakásokkal kiegészített Fineline Black dekorbetétjei is.

A BMW Individual teljes Merino Black bőrkárpitozásának egyediségét az első üléseken típus-specifikus vörös kontraszt-varrás fokozza (a BMW X5 Black Vermilion esetében a hátsó üléseken is). Az első és a hátsó lábtérben elhelyezett szőnyegek ugyancsak vörös BMW szegélyezést viselnek.

BMW X7 Frozen Black

Ahogyan az X5 és X6 Black Vermilion különkiadás esetében, úgy a BMW X7 Frozen Black metál karosszériáját is a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése díszíti, finom kontraszt-részletekkel kiegészítve. A BMW M sport fékrendszer féknyergei és a 22” méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, Y-küllődizájnú BMW Individual könnyűfém keréktárcsák egyaránt magasfényű fekete színben ragyognak, amely az M Sport csomag tételeivel és a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opcióival minden korábbinál magabiztosabbá varázsolja az 5,15 méter hosszú, több mint 2 méter széles hétülésest.

Az antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpitnak, az üvegből készült Crafted Clarity elemeknek és a napfényvédő üvegeknek köszönhetően a BMW X7 Frozen Black metál különkiadás utastere elegánsan diszkrét hangulatot áraszt.

A limitált szériák a csúcs BMW X modellekhez elérhető összes motorváltozattal megrendelhetők. A piaci bevezetés augusztusban kezdődik. A BMW X5 Black Vermilion 93 200 eurós, a BMW X6 Black Vermilion 100 700 eurós, a BMW X7 Frozen Black metál pedig 108 700 eurós indulóártól érhető el (Németországban).


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/