/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Exkluzív limitált szériákkal bővül a csúcs BMW X modellek portfóliója

2021. július 12. 13:30   |   Autoblog
címkék:  

A BMW X5, X6 és X7 portfólióján most új limitált szériák mutatkoznak be: az előbbiekhez megrendelhető Black Vermilion különkiadás a legexkluzívabb felszereltségi részleteket gyűjti csokorba, az utóbbihoz elérhető Frozen Black metál különkiadás pedig a lenyűgöző opciók exkluzív harmóniájával kecsegtet.

BMW X5 és X6 Black Vermilion

A Black Vermilion limitált széria középpontjában a fekete és a vörös árnyalatok kölcsönhatása áll. A vese alakú BMW hűtőrács-pár típus-specifikus vörös lamellái és a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése például megnyerő kontrasztot alkot. A BMW X6 Black Vermilion különkiadás esetében mindezt a hűtőrácsok Iconic Glow megvilágítása emeli új dimenzióba.

A frontrész hamisítatlan kisugárzását a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag első fényszóróinak kék X betéttel jelzett BMW Laserlight lézerfény-technológiája nyomatékosítja. A BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion limitált szériák lendületes karosszéria-kialakítását mindezeken felül az M Sport csomag tételei fokozzák, olyan sportos elemekkel, mint például az egyedi első és hátsó lökhárítók, valamint a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opciói.

A kifejezetten a különkiadások számára tervezett, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 22” méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák mögött a BMW M sport fékrendszer vörösre fényezett féknyergei ragyognak.

A Black Vermilion különkiadások utasterében antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpit adja meg a kivételesen kifinomult hangulat alapját, miközben a limitált széria exkluzivitását az egyes dekorbetétek BMW Individual Black Piano fényezése, a pohártartó fedelében pedig a különkiadás gravírozott logója hangsúlyozza. A BMW iDrive operációs rendszer vezérlőtárcsájának, az automataváltó előválasztó karjának és a Start/Stop gomb üvegből készült, Crafted Clarity kiadása az utastér végtelenül kifinomult részleteinek sorát színesíti, ahogyan a BMW Individual nemes fából készült, alumínium berakásokkal kiegészített Fineline Black dekorbetétjei is.

A BMW Individual teljes Merino Black bőrkárpitozásának egyediségét az első üléseken típus-specifikus vörös kontraszt-varrás fokozza (a BMW X5 Black Vermilion esetében a hátsó üléseken is). Az első és a hátsó lábtérben elhelyezett szőnyegek ugyancsak vörös BMW szegélyezést viselnek.

BMW X7 Frozen Black

Ahogyan az X5 és X6 Black Vermilion különkiadás esetében, úgy a BMW X7 Frozen Black metál karosszériáját is a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése díszíti, finom kontraszt-részletekkel kiegészítve. A BMW M sport fékrendszer féknyergei és a 22” méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, Y-küllődizájnú BMW Individual könnyűfém keréktárcsák egyaránt magasfényű fekete színben ragyognak, amely az M Sport csomag tételeivel és a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opcióival minden korábbinál magabiztosabbá varázsolja az 5,15 méter hosszú, több mint 2 méter széles hétülésest.

Az antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpitnak, az üvegből készült Crafted Clarity elemeknek és a napfényvédő üvegeknek köszönhetően a BMW X7 Frozen Black metál különkiadás utastere elegánsan diszkrét hangulatot áraszt.

A limitált szériák a csúcs BMW X modellekhez elérhető összes motorváltozattal megrendelhetők. A piaci bevezetés augusztusban kezdődik. A BMW X5 Black Vermilion 93 200 eurós, a BMW X6 Black Vermilion 100 700 eurós, a BMW X7 Frozen Black metál pedig 108 700 eurós indulóártól érhető el (Németországban).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/