/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ez a Subaru motoros VW lakóbusz az egyszerű kempingezők álma

2018. december 27. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Saját használatra, saját igények szerint készült ez az apró, de minden elvárást kielégítő Volkswagen Transporter kempingautó, melyet átszámítva 11,3 millió forintért kínál gazdája. A kisbusz lelkét ez Subaru benzinmotor adja, alumínium háza pedig sok kincset rejt.

Nem igazán eredeti gyári állapotában várja új gazdáját egy 1969-es Volkswagen Samba (Transporter) lakóbusz, mégsem mondhatjuk, hogy ez bármi negatívumot jelentene a minőségre és a mennyiségre nézve.

Először is egy 2.5 literes Subaru benzinmotor teljesít benne szolgálatot, habár a lóerőkről nem esik szó, az eladó állítása szerint könnyedén tartható vele a 70 métföldes (113 km/órás) tempó, miközben vegyes átlagfogyasztása 15 mpg (azaz 15,7 liter / 100 km).

Az alvázra pedig egy acélkeretes alumíniumbódé került, melyben egy körbeülhető és franciaággyá alakítható étkezőasztal kapott helyet, de a vezetőfülke fölött is találhatunk egy kisebb duplaágyat. A komfortot a mikrohullámú sütő, a kávéfőző és a 45 literes tankból tölthető vízforraló növeli. A gépek áramellátását két akkumulátor fedezi, melyeket a tetőre szerelt napelem látja el energiával. Menet közben klíma segíti az utastér hűvösen tartását, a nagyobb felszerelést pedig a buszhoz köthető utánfutóra pakolhatjuk.

Ami az árat illeti, az eladó meggyőződése, hogy életműve jó pénzt ér, így 40 ezer dollárért, azaz 11,3 millió forintért hirdeti az amerikai Utah államban. Az eladás okaként pedig egy új kempingbusz projektet jelölte meg. Szerencsére az alku sincs kizárva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/